Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2008 11:01:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2008 11:07:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Piščančja juhica – poročam 18.1.2008 11:18:00
|
|
|
|
mojsoncek
|
auroraa, a krompir za polpete kuhas kar v kosu (samo da je olupljen) ali ga narezes na koscke? Ma se mi cedijo sline :)
_____________________________
Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2008 11:25:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Piščančja juhica – poročam 18.1.2008 11:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Me zanima a se juha kaj spasira, da je kremasta ali pustita zelenjavo celo?
|
|
|
|
RE: Piščančja juhica – poročam 18.1.2008 11:38:18
|
|
|
|
mojsoncek
|
Jaz pustim kar celo zelenjavo, kadar kuham zelenjavno - mesno juho. Ce se pa slucajno tamali odloci, da je ne bo jedel, mu jo pa posebej zmiksam. Kadar pa naredim npr. grahovo ali cvetacno,... pa ponavadi zmiksam. auroraa, hvala za info. Bo na meniju ta vikend.
< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 18.1.2008 11:39:13 >
_____________________________
Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)
|
|
|
|
RE: Piščančja juhica – poročam 18.1.2008 11:47:33
|
|
|
|
qwasy
|
Mi imamo radi velike kose zelenjave, juhica je pa vseeno malo kremasta od kisle smetane - lahko v smetano vmešaš tudi žličko moke. Pri nas se Montija še kar držimo, tam okoli 80% bi rekla. Nekatere stvari so pač vredne greha. Krompirjevi polpeti naprimer
|
|
|
|
RE: Piščančja juhica – poročam 18.1.2008 11:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, jo bom poskusila narediti drugi teden.
|
|
|
|
RE: Piščančja juhica – poročam 18.1.2008 21:34:53
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: qwasy Mi imamo radi velike kose zelenjave, juhica je pa vseeno malo kremasta od kisle smetane - lahko v smetano vmešaš tudi žličko moke. Pri nas se Montija še kar držimo, tam okoli 80% bi rekla. Nekatere stvari so pač vredne greha. Krompirjevi polpeti naprimer Juhica tudi ni po Montiju drgač.
_____________________________
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Namigi za preproste večerjeKako pripraviti okusno in zdravo večerjo, ki je primerna tako za uvajanje hrane za dojenčka kot tudi za celotno družino?
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?