|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj bi bilo to?
17.1.2008 10:32:15   
honey
Ja, saj vem, da je čuden naslov, ampak sem tok v šoku, da ne vem, kaj naj drugega napišem. Naj pojasnim: 3.1.2008 sem dobila menstruacijo (žal) in sem jo imela mislim da 5 dni, kot ponavadi. Zdaj pa grem na wc in evo - kri, kot da bi spet imela menstruacijo. Ali se je to že kateri zgodilo? Pa naj povem še to, da z možem delava na user posted image , samo za informacijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj bi bilo to?
17.1.2008 10:32:57   
Anonimen
Možno je da je ovulacijska krvavitev.

(odgovor članu honey)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2008 10:33:28   
ZARA
Lahko je spontani splav.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2008 10:55:20   
honey
Taprva mi je bolj všeč user posted image  A pa je možno, da je taka ovulacijska krvavitev? K to je čist taka "sveža" kri, svetlo rdeča. To se mi ni še nikol zgodil. No, sem šla pred 10 min prevert, ni blo pa skoraj nič več. Tko da zdej mi res ni čisto nič več jasno user posted image  

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2008 10:59:48   
srki
Kaj pa če bi kar G poklicala in šla na pregled?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2008 11:10:04   
malecka
lahko da ti je kakšna žilica poknila.ko sva midva z dragim delala user posted image je blo tud pri  men nekih vmesnih krvavitev tu mač. poklič Guser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2008 12:13:47   
Hans
Predlagam pregled pri ginekologu, jaz sem bila noseča pa to prvo sploh nisem vedela, ker sem imela normalo menstruacijo - oziroma sem krvavela jaz pa sem mislila da je menstruacija.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2008 12:25:27   
Pajaca
Sej te ne bi rada strašila, ampak krvavitve med ciklusom ne prinesejo nič dobrega, so dostikrat znak kakšne bolezni... tko da jaz ti tudi svetujem obisk G, sploh če že dlje nisi bila.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2008 13:39:04   
lelaval
Sej te ne bi rada strašila, ampak krvavitve med ciklusom ne prinesejo nič dobrega, so dostikrat znak kakšne bolezni... tko da jaz ti tudi svetujem obisk G, sploh če že dlje nisi bila.

Se podpišem pod Pajaco. Vsaj pokliči G, pa te bo verjetno kar naročil. In ne pozabi omenit, da delatana user posted image  Jaz bi pred tem še test naredila.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2008 13:43:58   
metuLJchy
Če si imela menstruacijo 5.1. je do zdaj ravno cca. 2 tedna, čisto možno da gre za ovulacijsko. Za ss mislim da bi bilo prezgodaj če si imela v začetku januarja user posted image , ravno tako za vgnezditveno. Morda je rešitev user posted image En ekstar pozdravček zate!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2008 14:34:28   
honey
Sem klicala h g., pa je na dopustu. Bom drugi teden poklicala in vprašala. Na pregledu sem bila pa v mesecu oktobru in je bil PAP I, se pravi povsem o.k..

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?