Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj kupiti za 30. obletnico poroke? 17.1.2008 10:27:36
|
|
|
|
riders
|
Saj vem, da bi tole spadalo pod forum Poroka, obletnice..., ampak tam se pogovarjajo samo o porokah, tukaj je pa mal bolj živahno Torej, prijatelja (bolj znanca, no) sta naju povabila na 30. obletnico poroke. Ker ju ne poznam preveč dobro, nimam pojma, kaj kupiti. Menda ona ne mara masaže, savne, dolgih voženj (sem mislila kak enodnevni izlet v Benetke ali na Dunaj), športa...Kolegica jima bo kupila kozarce za kuhinjo , men je pa to tko mim... Kaj torej naj kupiva? Saj vem, da so taka vprašanja nehvaležna, ampak jaz ju poznam skor tolk kot vi
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti za 30. obletnico poroke? 17.1.2008 10:30:31
|
|
|
|
riders
|
Ojoj, sem že prestavljena. Zdaj pa ne bo veliko odgovorov
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti za 30. obletnico poroke? 17.1.2008 10:34:43
|
|
|
|
Barbs
|
Ekonom lonc? Ok...zakaj ljudje sploh vabijo na 30. letnico poroke? In to ljudi, ki jih ne poznajo? Men se to zdi fešta za družino, najbližje... No ja, glede na situacijo - darilo ne sme biti predrago, preveč osebno (to itak ne more bit, ker jih ne poznaš)... Manjša slika, grafika, kipec, lepa vaza, svečnik.... pa paziš, da ne kupiš ravno v kičolendu ... To je to.
|
|
RE: Kaj kupiti za 30. obletnico poroke? 17.1.2008 10:58:40
|
|
|
|
piščanc
|
jaz bi šla v swarovskega po kakšno lepo vazo oz. lovilec prahu. ali pa special torto, če veš da je ne bo. roža s fontano, karte za tarok, poker, če sta za žur. če lahko dobiš njuno sliko (lahko iz poroke) jima lahko narediš special okvir. šalce, majice, kape z njunima slikama ali imenom.
|
|
RE: Kaj kupiti za 30. obletnico poroke? 17.1.2008 11:13:16
|
|
|
|
riders
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Ok...zakaj ljudje sploh vabijo na 30. letnico poroke? In to ljudi, ki jih ne poznajo? Men se to zdi fešta za družino, najbližje... Se globoko strinjam. Jaz sem sicer zelo proti darilom, na katerih se nabira prah, ampak zgleda, da bo treba poseči po kakšnem takem. Hvala vama za ideje, če se pa kdo spomni še česa, na čemer se ne bo nabiral prah , se pa priporočam! Aja, kot darilo so mi zelo všeč krilca http://www.krilca.si/, samo ne vem, če bi bilo to primerno (mogoče bi zamerila )
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti za 30. obletnico poroke? 17.1.2008 18:34:43
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders Aja, kot darilo so mi zelo všeč krilca http://www.krilca.si/, samo ne vem, če bi bilo to primerno (mogoče bi zamerila ) O, bog ne daj tega. ... potem jima že raje kupi vibrator Črni Debeli Dolgi
|
|
RE: Kaj kupiti za 30. obletnico poroke? 17.1.2008 18:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders Aja, kot darilo so mi zelo všeč krilca http://www.krilca.si/, samo ne vem, če bi bilo to primerno Meni ne!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lahko jima organiziraš profesionalen fotosešn :):
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti za 30. obletnico poroke? 17.1.2008 18:55:37
|
|
|
|
cukr07
|
Kaj pa kakšen darilni bon, npr. za Merkur, City Park.... Pomojem nimaš s tem kaj zgrešit.
|
|
|
|
RE: Kaj kupiti za 30. obletnico poroke? 17.1.2008 19:00:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kaj pa vem, če je 30. obletnica poroke, to je že ful, morda že kakšen kozmodisk ali pa tisti traj Jack Lewinov, ki podpira kolenske kosti?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?