Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
še vedno nič novega,.... 18.1.2005 9:10:35
|
|
|
|
kiky
|
pozdravček,..že dolgo me ni bilo na vaši strani,.ker sploh nisem vedla kaj napisati,.no pa sem se oglasila . pr men nič novega čeprav sem upala da ta mesec res ne bo :hudicek: ,zamujala je kar tri dni, pa sva se z mojim pikijem odločila da narediva test a glejga zlomka ,zjutraj ko sva se zbudila je prišla,.. res več nevem kaj in kako,.pa vse take čudne znake sem imela,.srbeča koža,boleče prsi, slabo počutje,....mah kaj vam naj rečem punce gremo naprej,.... razočarana kiky :((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
še vedno nič novega,.... 18.1.2005 9:20:13
|
|
|
|
baguSka
|
Lepo da si se spet obrnila na nas!:) Čeprou ne zarad vesele novičke.:( Nikar ne jokaj, vse bo še dobro in naslednji mesec boš tud ti srečka!:) Le upanja in volje ne zgubi pa ne pozabi zdej s svojim pikijom vsak dan mal :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bo!
|
|
|
|
še vedno nič novega,.... 18.1.2005 9:27:53
|
|
|
|
Skye
|
pozdravljena kiky. ne obupaj, pač ne bo tvoja :duda: po horoskopu devica, temveč tehtnica....sploh veš kako smo tehtnice fajn ljudje.....joj se ponavljam, sam moram tehtnice mal pohvaliti;)
|
|
|
|
še vedno nič novega,.... 18.1.2005 9:31:32
|
|
|
|
baguSka
|
Skye!!! Devičke smo še bolj!!!:):)-:)-:)-:)-
|
|
|
|
še vedno nič novega,.... 18.1.2005 9:33:46
|
|
|
|
Skye
|
ja, ja tud device ste super, to pa samo zato, ker ste blizu tehtnic;)
|
|
|
|
še vedno nič novega,.... 18.1.2005 9:33:51
|
|
|
|
pi
|
Tudi vodnarji smo fajn, ampak vseeno vam privoščim da bi rodile device, tehtnice, strelce, kozoroge, ker prej pridejo na vrsto
|
|
|
|
še vedno nič novega,.... 18.1.2005 9:36:42
|
|
|
|
baguSka
|
No prou..8)8)8)8)8)!!!! Čisti vsi so zakon, sam da bi bli!:)-:)-:)-
|
|
|
|
še vedno nič novega,.... 18.1.2005 9:38:37
|
|
|
|
Skye
|
TOČNO TAKO:bravo:
|
|
|
|
še vedno nič novega,.... 18.1.2005 9:41:21
|
|
|
|
kiky
|
ja punnce se strinjam z vami,....kar bo pa bo,..sam da je pa ni važno pod katero zvezdo je rojen,...je že res da tole mal upliva na karakter pa kaj ko si vse tko želimo malo pikico, da nas to več sploh ne zanima,... :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.