|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj najbolj plodne?
13.1.2008 23:24:40   
mimy
živjo punce!!najprej en velikuser posted image !!!!!!!!!!
zanima me kdaj si najbolj ploden,kateri dan po user posted image .eni pravijo da 3dan eni pa da točno 1teden,a mi lahka kera točno pove.imam kar rednouser posted image .z dragemu si namreč zelo želiva znova user posted image ,ker sma septembra enega angelčka izgubila.hvala vam za odgovore. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj najbolj plodne?
14.1.2008 0:12:56   
Athina
Obstajajo ti koledarčki na netu, s pomočjo katerih si lahko PRIBLIŽNO izračunaš plodne dneve ... sicer je pa baje pri vsaki drugače ... Tudi sama sem bila v dilemi, ker sem sumila, da jo imam že prej - okrog 9. dne cikla in so mi nekatere RR-jevke potrdile, da je čisto možno ... Sama najlažje O opazim po izcedku - so pa tudi druge metode, opazovanje bazalne temperature, nekatere O tudi čutijo - jih začne špikat ... skratka, opazuj se! Pa navijam zate, da bo uspelo najdet ta pravi trenutek user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mimy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2008 0:23:37   
RENY19
enako kot athina  ti lahko potrdim  jaz sem 3 mesece sprobavala po kolendarckih in nic .... ta mesec  ko sem  bila na dopustu prisla sem domov 7.1  ker sem  bila odrezana od interneta  nisem mogla pogledat sem pa opazila da bi lahko bilo  slucajno na tist dan o ko sem  prisla domov.  rezultat cakam  do 25.1.

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2008 11:22:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mimy

živjo punce!!najprej en velikuser posted image !!!!!!!!!!
zanima me kdaj si najbolj ploden,kateri dan po user posted image .eni pravijo da 3dan eni pa da točno 1teden,a mi lahka kera točno pove.imam kar rednouser posted image .z dragemu si namreč zelo želiva znova user posted image ,ker sma septembra enega angelčka izgubila.hvala vam za odgovore. 

Najbolj ploden po M si kadar imaš O! To je dejstvo in nič drugega. Pač ene imajo O 3 dni po M, ene prvi teden po M,... kdaj imaš ti je pa čisto odvisno. Spremljaj malo sluz, BT,... ali pa seks na 2 dni, pa tudi ne moreta zgrešit.

Pa žal mi je za vajinega angelčka.

(odgovor članu mimy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2008 14:31:05   
sončnica24
Najbolj ziher si lahko če imaš spolne odnose vsak drugi dan, drugače pa nekatere punce špika v jajčnikih, druge si merijo BT, tretje delajo ovulacijske teste. Tako da je odivsno od posameznice do posameznice in nikoli ni pri dveh enako. Tako da veselo v posteljo in bo že enkrat user posted image . Malce hecauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2008 16:58:47   
valentina2006
mimy: Kar se tiče plodnosti je pomoje pr vsaki drugač user posted image ... obstajaja program na RR, kjer si O lahko izračunaš user posted image , ni pa 100%, da je pr teb isto. Jaz sem O mela kmalu po user posted image ... Obstajajo tud testerji za O, kjer se sama kontroloraš...user posted image

user posted image Želim ti, da čimprej ugledaš user posted image user posted image .

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu mimy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?