Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 13.1.2008 22:21:57
|
|
|
|
gaja*
|
Zaspi sama v kinderpetu. Z dudo. Ni pa bilo vedno tak, to nam uspeva pribl. 2 meseca . Za nas je bil to dolg proces učenja, kako zaspati sama. Stara je pa 9m1t.
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 13.1.2008 22:37:43
|
|
|
|
nagica
|
Kaj pa ste delal- oz. kako ste se učil???
|
|
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 13.1.2008 22:49:55
|
|
|
|
MADMAX
|
smo že dve, pri nas isto zaspi samo če se dojiva, samo kar se je izboljšalo da mi sedaj spi naprej ko ga odložim v posteljo prej mi je čez dan hotu spat samo v naročju.
|
|
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 13.1.2008 23:54:26
|
|
|
|
lex
|
moj je vedno zaspal pri dojenju, ko je šel v vrtec so ga držale za rokico, da je zaspal, doma pa pri meni, tud sedaj je treba it z njim zaspat. meni to ni noben problem, ker se tak vedno pocartam z njim, pa kaj lepega si poveva. star bo 3 leta punčka žal ni dojena vendar tud vedno zaspi na rokah pri flaši. jaz mam otroke, da se z njimi žulim in tisti trenutek ko tonejo v spanec so meni najlepši
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 13.1.2008 23:56:31
|
|
|
|
viv_
|
Pri 9 mesecih je zaspala čez dan izključno samo v vozičku ali avtu.
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 7:54:52
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
V vozičku, posteljici, ležalniku... Kraj ni bil pomemben, bili sta pomembni duda in tetra plenička. Je bil pa že od rojstva zelo nezahteven, kar se spanja tiče... Lp
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 7:56:22
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Aja, še to... Ni bil pa dojen. Sva šla že iz porodnišnice s flaško, ker se je pri meni dojenje strašno zakompliciralo... Lp
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 9:22:42
|
|
|
|
tančica
|
Do 7 meseca vedno sam v posteljici, potem vedno v naročju (sedaj 9m), sedaj ga pa navajam da zaspi sam.
|
|
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 10:42:46
|
|
|
|
nova sloncica
|
jest sem ga navadla, da gre čez dan spat v posteljo. Položim ga in zaspi v 5 min, ponavadi sam. Imam srečo. Sem pa malo prakticirala iz tiste knjige Spi dete spi.
|
|
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 10:43:22
|
|
|
|
blue sky
|
Pri 9. mesecih je ponavadi zsapal v vozičku ali pa na ležalniku. Duda še zdaj ne sme manjkati in pa seveda kakšna mehka odejica ali tetra plenička.
|
|
|
|
RE: kako zaspijo podnevi pri 9 M 14.1.2008 13:56:08
|
|
|
|
katra55
|
Sama v svoji posteljici. Mora pa imeti dudo in dekico(ninico).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?