|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje na trebuščku
12.1.2008 21:57:43   
tisa80
Zadnje čase se moj 10 mesečni sinko kar naprej v spanju obrača na trebušček in se z glavico zariva v pleničko katero ima podloženo pod glavico.Zelo me skrbi,da nebi prišlo do kakšne zadušitve saj kar naprej ponoči vstajam in preverjam ali je vse vredu.Ali je imela še katera podoben primer in kako ga je rešila.
Hvala že v naprej za odgovore in pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spanje na trebuščku
12.1.2008 22:00:52   
pilar28
ja je problem, nekaj časa sem vstajala, potem sem posteljo prinesla nazaj k svoji, drugače v pleničko se že lahko mal pomucka, ampak, ko bo pouštček pa, ga je treba kar obrnit no, po moje, jaz sem ga potem zalagala tako od spredaj sem zvila blazino in mu jo dala v objem in ga dala na bok.Počasi smo rešili zadevo.
Zihr je zihruser posted image

(odgovor članu tisa80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spanje na trebuščku
12.1.2008 23:19:40   
rogljicek
moja 8 mesečnica že od rojstva naprej spi samo na trebuščku. Na začetku sem jo ves čas čekirala, sedaj sem se pa nekako navadila. Tudi, če jo jaz obrnem-že v spanju- se ona obrne nazaj. Zvečer pa zaspi le z mojo oziroma očkovo majco na obrazu, samo to ji potem vzamem.

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spanje na trebuščku
13.1.2008 10:23:46   
Clody
Tako hitro se pa tud ne zadušijo no.

Jaz sem našemu dajala planičko za spat. Stiskal jo je k obrazu in tako spal. Vedno pa spi na trebuhu!

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: spanje na trebuščku
13.1.2008 12:53:57   
Bonnie_RR
Naš je kar dolgo spal na hrbtu, ko pa je ugotovil, da se da tud na trebuhu fajn spat, se je začel tud na trebuh obračat. Je imel pa že od nekdaj skoz tetra pleničko pri glavi in prav zaspat ni mogel brez nje. Najraje si jo je pa čez glavo dal in tako spal. Se spomnim, da je včasih kdo na sprehodu čudno pogledal, ko je v vozičku videl našega malega s pleničko čez glavo...user posted image

Drugače pa je meni P enkrat rekla, da od takrat, ko user posted image že lahko držijo glavo pokonci, ni več tako "nevarno" spanje na trebuhu in se user posted image že obrnejo, če jim kaj ne paše... Pri 10m pa sploh...user posted image

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: spanje na trebuščku
13.1.2008 15:12:28   
kristinaj
10 mesečni??!!!! halooo..... stari smo 9m in naša od 3m naprej spi, kakor hoče, ve in zna...... kakšenkrat zajoče, ker ali kaj sanja, jo špika kakšen zobek ali pa ji je rjuhca na poti in se ne more obračat kot bi hotela. pleničke pa nima pod glavo od takrat, ker je bilo itak vse razkopano in sem lahko samo v nedogled popravljala. jo umakneš in nimaš sitnosti. iz ustk jim pa itak priteče mleko nekje do 3, 4m potem pa ne več.

(odgovor članu tisa80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?