|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zmota ginekologa?
11.1.2008 16:34:06   
Anonimen
Živjo punce!

Danes sem bila pri G in ni zaznal bitje srčka pri moji pikici. Sem v 9.t user posted image  in res nimam nobenih težav. Nisem krvavela, nimam bolečin... Se je mogoče kateri zgodilo, da se je zdravnik enostavno zmotil? Naj zahtevam drugo mnenje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zmota ginekologa?
11.1.2008 16:39:41   
gajka
A je bil to tvoj 1. pregled? A imaš dolge cikle ali pa vsaj različno dolge?  Lahko, da si kasneje zanosila... Lahko pa greš čez kak teden še enkrat na pregled, če je res razlog kasnejša zanositev. Držim pesti!  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2008 16:43:17   
Anonimen
Sem že bil na pregledu pred konec decembra in takrat se je srček že videl... Je možno, da se ne vidi utripa?

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2008 16:46:24   
Naja30
Žal ti moram rečt, da se tudi jaz nisem slabo počutila ali imela krvavitve ali kaj podobnega. Ko sem šla na pregled, je na UZ ugotovila, da plodu ne bije srček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2008 16:51:51   
gajka
Glede tega ti pa ne znam pomagati, žal... Lahko greš še vedno po drugo menje, npr. na urgenco in rečeš, da te fejst pika in te bodo sigurno vzeli, ali pa greš h kakemu prvatnemu G na samoplačniški pregled (to je tudi moja kolegica naredila, pa je bil žal žalosten konec).

Si me pa kar malo prestrašila, ker jaz tudi nimam prav nobenih težav in se mi že prav vleče do naslednjega pregleda. Takega šoka si pa res ne predstavljam!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2008 16:53:55   
Anonimen
Pozdravljena.

Razumem tvoje besede. Tudi meni konec 9.tedna nosečnosti niso zaznali srčka. Naročili so me potem še čez tri dni, in v tistih treh dneh se je pojavila krvavitev in plod se je izločil sam, tako da tudi tega ni več bilo na drugem pregledu(abrazija ni bila potrebna). Žal. To je moja izkušnja.

user posted image user posted image user posted image

aspirinčica

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2008 16:55:30   
tejaz
To je res katastrofa... Sploh ne morem pridet k sebi ampak ravno sem zvedela, da je znanka imela podoben primer pri istem G in je potem šla še po drugo mnenje in dobro, da je šla kajti očitno je bil otrok drugače obrnjen in ni videl utripa. Upam, da bo tudi v mojem primeru tako...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2008 17:30:02   
j6
Hej,  to je zelo redko, da bi se tko zmotil, saj ponavaci ne rečejo kar tako,daje  plodek mrtev.Jaz sem bila noseča z  dvojčki, pa  so mi na pregledu sicer  v 12 tednu, videli da enemu od plodkov ne bije srček, vendar se je srček pri obeh videl že v 7 tednu.     Itak pa ti bodo preden ti karkoli naredijo, še enkrat naredili UZ in če plodek ne bo nič zrastel, je to to. Zelo mi je žal,  ker vem kako ti jeuser posted image .

(odgovor članu tejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2008 17:32:43   
J.L.
Jaz upam, da se ti bo izteklo vse dobro. 

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2008 17:46:06   
Anonimen
Živjo punce!

Danes sem bila pri G in ni zaznal bitje srčka pri moji pikici. Sem v 9.t user posted image  in res nimam nobenih težav. Nisem krvavela, nimam bolečin... Se je mogoče kateri zgodilo, da se je zdravnik enostavno zmotil? Naj zahtevam drugo mnenje?

In kaj ste se zmenile z G? Jsz vem da bi vrtala v njo, vse dokler ne bi bila zihr v karkoli, hallo ne bi čakala naslednjega pregleda.
Kdaj pa imaš naslednji GP?

(odgovor članu J.L.)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?