Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Varuške in otroci 10.1.2008 9:54:33
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, tudi sama grem včasih v deževnem/oblačnem dnevu v igralnice v nakupovalnih centrih.
|
|
|
|
RE: Varuške in otroci 10.1.2008 10:11:00
|
|
|
|
Felicity
|
Po moje starši ne vejo, kam jih peljejo. Rečejo da so bili zunaj. Meni ne bi bilo ok, če bi jih peljala v igralnico, raje vidim da je otrok na zraku, pa tudi če vreme ni ravno idealno. (Pustimo sedaj da ful dežuje/ zelo mraz, itd..)
|
|
|
|
RE: Varuške in otroci 10.1.2008 10:15:34
|
|
|
|
lelaval
|
In mi je kar malo čudno, ko grem kam na pijačko in vidim kako se zbirajo varuške z otroki. Zdej pa mi ni jasno, a starši to vejo in jim je to čisto ok, al pa tega ne vejo. Mogoče pa to niso varuške, ampak mamice, ki so šle na kavo in čvek.
|
|
RE: Varuške in otroci 10.1.2008 10:58:52
|
|
|
|
Nika v službi
|
Ja, to je tudi meni padlo na pamet, Leleval. Zoprno je soditi, če ne veš, ali gre res za to. Ampak vprašanje je jasno: mene bi motilo in bi to vsekakor razjasnila z varuško. Nimam nič proti občasnemu obisku tovrstnih igralnic, da bi pa to bila stalna praksa oz. nadomestilo sprehoda po svežem zraku - ne, to pa ne!
|
|
|
|
RE: Varuške in otroci 10.1.2008 11:18:00
|
|
|
|
tannya
|
V tej megli zadnje čase, je boljša izbira igralnica. Sicer pa sem seveda za svež zrak, ampak občasno zamenjati oklje, če tudi je to igralnica se pa zdi čisto OK. Naši varuški ne dajem navodil, kam naj gre z otrokom. Dovolj mi je, da vidim, da mala uživa z njo, pa ni važno kje sta.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?