|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   G. Barbara Rojnik
15.1.2005 12:57:10   
spella
Hojla!

Na forumu Nosečnost in porod sem opazial razne komentarje o dr. Rojnikovi (na Metelkovi). Ker sem čisto "fršna" nosečka v 6t me malce skrbi. Do sedaj sem bila nekajkrat pri njej in razen prvič ni bila prav nič zgovorna. Ko sem zdaj poklicala da sem na CB videla rahel plus je sestra rekla samo (Ali bi radi obdrželi otroka? - men se je to grozna slišal). Imam stalna vnetja tam spodaj ampak je to ne zanima kaj preveč, tako da sem se že navadila na to težavo. Bolj pa me skrbi zdaj za naprej, ko bo potrebno večkrat na pregled. Zanima me ali dela UZ samo dvakrat, toliko ko je financirano in predvideno ali po potrbi. In njena strokovnost??? Ali mi priporočata, da zamenjam G pred prvim pregledom 14.2 ali se, da potrpet in vztrajat. Saj drugače nisem tolk občutljiva sam rada bi, da bi celotna nosečnost, glede na to, da je prva in bi bila rada seznanjena s čim več stvarmi, potekala brez zapletov. Ali dela dr. Rojnikova zato, ker je na koncesijo kaj bolj površno in neosebno ali je razen nezgovornosti in včasih neprijaznost drugače ok.

Katerega G. (žensako obvezno) bi mi pa drugače priporočale (po možnosti na koncesijo in da ima še kaj prosto?).

Najlepša hvala za vse odgovore.

LP Špela:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   G. Barbara Rojnik
17.1.2005 9:12:59   
Romcka
halo...smo ze kar nekaj o njej govorile..poglej si
http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=25834&idk=86

http://med.over.net/phorum/read.php?f=117&i=70068&t=70068

jaz nisem prevec navdusena nad njo...sem tudi prvic noseca (13T) in imam v petek drug pregled, pa bom videla kako naprej...jaz imam se ene tezave s srcem in ce se ne bo pretirano zavzela zame, jo bom zamenjala...uzivaj in zelim ti lepppp dannnn
R

(odgovor članu spella)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?