|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   recepti za kruh - kruhomat
9.1.2008 11:12:28   
Anonimen
Sem dobila kruhomat, sedaj bi pa rada probala kakšne recepte za kruh. Nočem recepta za navaden beli kruh, ker ga niti ne jem. Mogoče za rženga, polnozrnatega....

Pa takšnega preizkušenega bi rada, ker bom prvič pekla, pa nočem ravno vse v smeti vržt. user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: recepti za kruh - kruhomat
9.1.2008 11:16:27   
Maxica
A zraven nisi dobila knjižice z recepti? Poglej malo na Kulinariko, tam imaš dosti tega. Na pamet ti pa jaz ne znam nobenega napisati, tako da ti lahko zaenkrat le toliko pomagam.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.1.2008 11:29:34   
puncica
Ker sama tud nisem privrženc belega kruha delam tegale KLIK in je zame čist ok, moj pa pravi da je preveč zbit zato za njega in otroke delam iz moke tip 850 pa semeni kr po receptu iz knjižice za bel kruh, pa je tud čist ok, samo še zdej ne vem zakaj hudiča je čez nekaj dni kot žagonauser posted image če me kdo razsvetli bom blazno vesela user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.1.2008 14:47:44   
NinKa
Biba, saj na koncu v knjižici z navodili je vsaj pri meni cel kup receptov...sicer so vmes dost "eksotični" ampak večina je čist ok, vsaj na približno.

Sama tut nisem pristaš belega kruha...večinoma si pečem sončničnega ali rženega, ampak to iz mešanice moke.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 14:56:45   
robinzon
Glede drobljivosti kruha in žagovine je odgovor čisto preprost. Ne morete si mislit, kaj vse dajejo notri, da je kruh tak kot je. Razne aditive, emulgatorje, rahljalce, poleti še sredstva proti plesni ....

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
9.1.2008 15:13:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu robinzon)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 15:35:03   
puncica
Ma ja res mi ni jasno zakaj je tak žagast po treh dneh, kako pa naj dam sveži kvas noter, ker je baje ful važno da je na koncu kvas pa je potem to ok, če ga daš na koncu in svežega in sploh ne vem koliko, ker v receptu so samo merice za suhi kvas. Pa najbolj me moti ker v vseh receptih v knjižici je dodano mleko v prahu user posted image zakaj že?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2008 14:53:03   
qwasy
Punčica, komot nadrobiš po vrhu svež kvas, razmerje je 1:3 se pravi 7g suhega kvasa je 21 g svežega. Ena vrečka suhega kvasa (7g) torej ustreza polovici kocke svežega kvasa (kocka ima 42g). Moja merica suhega kvasa ustreza eni četrtini kocke.
Svež kvas je bolj zdrav, ker nima E-jev, tudi cenejši je.
Mleko v prahu tudi lahko nadomestiš s svežim, ampak potem daj toliko manj vode, pa je. Jaz dam namesto 300 ml vode samo 250 ml vode + 50 ml mleka.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2008 15:20:10   
bamby
Kruha pusti zunaj samo toliko, kolikor ga pojeste v enem dnevu, ostalo razreži in ga daj zamrznit in ga jemlji ven po potrebi, pa ne bo nič suh. Bo vedno kot bi bil sveže pečen.

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2008 15:21:07   
puncica
bomo sprobal danes. HVALAuser posted image

(odgovor članu qwasy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?