Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 8.1.2008 22:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
sem mislila, da bo sliko naložilo, pa vidim da se smeješ. čimveč takih presenečenj.
|
|
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 8.1.2008 22:43:22
|
|
|
|
natalia
|
jaz pa sem že našpičla oke in čakala sliko...
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 8.1.2008 22:43:22
|
|
|
|
lelaval
|
Torej ti v 15 letih le še ni pokazal vseh svojih talentov. Kaj veš, kaj še skriva.
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 8.1.2008 22:46:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Rija... hvala za tole. Ko sem kliknila na temo, sem si rekla... Dan današnji se itak ne splača poročit... ma ne poročit... še zaljubit ne... ker itak vsi varajo pa so težaki, pa egoisti... (ta tema naj bi bila sam en dokaz več za to)... No evo... pa si mi pokvarla.... zdej pa spet obstaja upanje, da obstaja še kak dober (po srcu, da se razumemo) dedc tam nekje.... Eh klinc... še obupat človk ne more v tem večeru no. Sicer pa bravo za tvojega.... a bo mel kak koncert? jz bi prav rada slišala jodl heidi.
|
|
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 8.1.2008 22:49:25
|
|
|
|
rija
|
seveda je upanje koncert bo mel, ko si ga šibne ene par v rit....ni problema takrat sploh ni sramežljiv sicer pa vsak večer v naši postelji.....mali da intonacijo, stari pa nadaljuje....jaz pa pazim, da mi ne prasne v gatike.....
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 8.1.2008 23:05:33
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija madonca, me je danes skoraj kap..... moj dragi zna jodlat na Heidi pa celo v nemščini zapet..... hehe... moj pa tako lepo poje
|
|
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 9.1.2008 7:47:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr rija... sem bla ziher da se bo nadaljevalo: ....me je danes zaprosil za roko
|
|
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 9.1.2008 7:50:21
|
|
|
|
Špacka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Matr rija... sem bla ziher da se bo nadaljevalo: ....me je danes zaprosil za roko jaz tudi, še čakala sem kakšna slikca s prstanom se bo prikazala
|
|
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 9.1.2008 9:17:33
|
|
|
|
Teya*D.
|
|
|
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 9.1.2008 9:23:40
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Matr rija... sem bla ziher da se bo nadaljevalo: ....me je danes zaprosil za roko saj bi itak rekla ne.... sem preškrt da bi častila ohcet....
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 9.1.2008 10:50:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Si predstavljaš, kakšna huda ohcet...sej ansambla ti ne bi bilo treba plačat, bi kar tvoj jodlal
|
|
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 9.1.2008 10:51:10
|
|
|
|
A & T
|
To jodlanje bi tudi jaz rada slišala... za tvojega. Ti si pa res škrt, ja .
|
|
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 9.1.2008 12:19:54
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen Si predstavljaš, kakšna huda ohcet...sej ansambla ti ne bi bilo treba plačat, bi kar tvoj jodlal ja...pa to v nemščini
|
|
|
|
RE: Po 15 letih tako presenečenje! 11.1.2008 18:57:04
|
|
|
|
muki1
|
, daj odpri okno zvečer, pa naj zajodla, mogoče ga bom slišala .
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?