|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kengorujcek
8.1.2008 12:19:46   
jakoLUlana
rekli so mi v baby centru, da je babywelt ali kako se ze imenuje super in sem ga kupila sestri. Potem sploh ni bila zadovoljna, ker mali ni hotel biti noter , poleg tega mu je rokice stiskalo itd.

Cena ni pomembna, lahko je katerakoli firma....
Samo povejte prosim kateri je dober.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kengorujcek
8.1.2008 12:37:58   
leni5
Če mali noče bit not, ni pomoči in mu ne bo nobena firma o.k.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 12:40:45   
snow
Jaz sem imela quinny-ja in sem bila zelo zadovoljna.
Če ga potrebuješ povej.

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2008 14:57:57   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: leni5
Če mali noče bit not, ni pomoči in mu ne bo nobena firma o.k.

Se podpišem user posted image  Naša velika pika je bila noro rada v kengurujčku - imela sem 2. Enega "kr ene" firme in enega Maxi cosi. Male pike pa nisi pripravil, da bi se nosila v njem, pa če bi se na glavo postavil user posted image

(odgovor članu leni5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.1.2008 15:00:32   
jakoLUlana
snow hvala, a sem se cisto na zacetku in se zaekrat samo zanimam. Imam ze enega otroka pa se mi zdi, da bi bilo lazje ce bom enega nosila v kengorujcku...

(odgovor članu snow)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.1.2008 15:11:44   
ajdaN
IZVIRNO SPOROČILO: jakoLUlana
Imam ze enega otroka pa se mi zdi, da bi bilo lazje ce bom enega nosila v kengorujcku...

No novorojenčka rajši ne nosi v kengurujčku, če pa že pa izberi tistega, ki se poleže. Ker tak pokončni položaj za prve mesece sigurno NI!

Drugače imaš pa na izbiro še sling - fajn zadeva, ampak jaz se je nekako nisem mogla navadit (mi je bilo lažje s tandem vozičkom), drugače ga zelo hvalijo. Pa kakšen pouch - podobno kot sling, samo manj nastavljivo. Ali pa štorklja... V glavnem veliko zadev, pa vse so bolj primerne kot kengurujček.

Drugače smo imeli mi pri prvem kenguru od Bebe Confort pa se mi je zdelo da mali kar nekako visi v njemuser posted image . Saj usajal se ni, ampak vseeno. Uporabljali smo ga pa nekje od 3,5m naprej. Pri tamali ga pa ne uporabljam in ga sploh ne pogrešam.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.1.2008 16:01:45   
katra55
Za novorojenčka je primeren tale:
http://soncek.si/si/red-castle-sport-kengurujcek-light-blue-grey-i4743.shtml
Midva pa sva imela tega:
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159384
in sva bila ful zadovoljna.

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.