Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 6.1.2008 17:23:44
|
|
|
|
CUKRČEK
|
prvič smo delali eno leto, drugič pol leta. Sem se pa v obeh nosečnostih super počutila..nikoli mi ni bilo slabo ne prvič in ne drugič. ČEprav sem drugič nosila dvojčke, sem imela podobno nosečnost kot prvič. Rodila sem pa prvič nekje po treh urah v porodni , drugič pa že v uri in pol.
< Sporočilo je popravil CUKRČEK -- 6.1.2008 17:36:05 >
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 6.1.2008 17:34:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič je ratalo v tretjem mesecu, drugič pa v prvem poskusu. Slabosti v prvem trimesečju sem imela obakrat, vendar so bile v drugi blažje ali pa sem jih lažje prenašala, pri počivanju sem se le malo bolj organizirala in se uskladila z otrokom, tako da večjih težav nisem imela. Ostalo pa ti bom lahko povedala kasneje, sem zdaj v drugem trimesečju. Čas tokrat veliko bolj leti, ne zavedam se prav nosečnosti poleg dela z majhnim otrokom.
|
|
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 6.1.2008 18:06:47
|
|
|
|
Lunca1
|
Pri nas je obakrat ratalo v prvo. Zdaj v drugo precej težje prenašam nosečnost, ker zdaj nosim spredaj in imam posledično težave z bolečinami v hrbtu in tudi težave pri oblačenju hlač, nogavic in zavezovanju čevljev. Kile so približno tukaj tukaj s prvič, raje nekaj manj. Pa tokrat mi je bilo bolj slabo kot v prvo. Pa še skoz sem bila nekaj prehlajena.
|
|
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 6.1.2008 18:15:13
|
|
|
|
dskubin
|
prvič je ratalo 2., drugič pa 1. Ker imamo majhno razliko, je bila druga nosečnost malce težja, no fizično težja, ker sem skrbela zraven za enga mulčka v plenicah. Porod pa je bil 2. ekspresen, manj kot uro, prvič pa 14.
|
|
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 6.1.2008 18:31:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvič po pol leta, v drugo pa že 3-mesece brezuspešno poskušamo.
|
|
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 6.1.2008 20:25:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Prvo v 3. poskusu, drugič delamo že pol leta pa še nič
|
|
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 7.1.2008 11:06:14
|
|
|
|
Baby_love
|
Prvič sem 6 let čakala na mojo princesko,sedaj pa z partnerjem poskušava 8 mesecev pa nimava sreče. Pa tako zelo si ga želiva!
|
|
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 7.1.2008 14:50:23
|
|
|
|
mirabela
|
za prvega otroka cakali 10 let, zdaj,14 mesecev po rojstvu nasega soncka si obupno zelimo se enega, ampak ne gre
|
|
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 8.1.2008 13:07:15
|
|
|
|
dana
|
Prvi je ratal ko sploh nisva načrtovala , ta drugega pa čakava že 7 mesecev .
|
|
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 9.1.2008 20:00:20
|
|
|
|
Nasara88
|
Prvi je ratal 1. (zal se je koncalo s prazno GV), drugic smo cakali ca. 4 mesece, sedaj tretjic pa spet v 1.
|
|
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 11.1.2008 16:59:41
|
|
|
|
SashaB
|
Pri prvem je ratalo v prvo, sedaj pa sva morala pocakati 3 mesece, a je uspelo
|
|
|
|
RE: trajanje zanositve med prvo in drugo nose... 11.1.2008 18:41:34
|
|
|
|
Anonimen
|
V prvo in drugo nenačrtovano.....tretjega pa mal že čakamo 7 mesecev...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?