|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kateri test
5.1.2008 13:43:59   
sonce03
najhitreje pokaže če sem noseča!koliko dni po spolnem odnosu ga lahko naredim...hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kateri test
5.1.2008 13:45:42   
Taula
Teste se dela po izostanku M. Eni pokažejo kaki dan prej..takoj po seksu pa noben. Bo treba počakati nekaj dni.
Drugače pa CB, jutranji urin.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2008 13:47:04   
kimi
jaz sem tudi za clear blue meni osebno je bil najboljši čeprav mislim da je tudi najdražje vse ostalo pa je že povedala taula

(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2008 13:49:06   
Anonimen
Baby check,ker reagira na nižjo vrednost hormona,kot CB

(odgovor članu kimi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2008 14:22:10   
lindy
Tudi od baby checka je boljši clear blue, vem, ker je sprobano!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2008 14:27:01   
mml
Doočitev beta-hcg v krvi, sicer pa CB

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2008 14:33:37   
karamela
Doočitev beta-hcg v krvi,
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Doočitev beta-hcg v krvi, sicer pa CB

Ja meni so vzeli kri za beta hcg, vedno vsaj 18 dni po vsaki umetni inseminaciji. Nevem, mogoče pokaže tudi prej vendar, varčujejo z denarjem in raje testirajo kasneje kot prej...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2008 14:58:16   
Sandra*
obakrat baby chek

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2008 15:12:03   
dskubin
po mojih izkušnjah tanajbnoljtapoceni listič za 1 euro. Boli me briga, kako fino izgleda test, važna je vsebina user posted image . Aja, po izostanku M.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2008 16:12:29   
Leiah
Pri meni CB ni deloval (očitno sem bila prehitra user posted image ), nažalost ali pa srečo sem potem kupila baby chek mini in mi je pokazal zelo močno črto in še to zvečer pred spanjem user posted image . Drugače pa ja, kot so rekle predhodnice komaj po izostanku menstruacije je lahko test pozitiven!
Pa srečno s testom!

Lp

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.1.2008 16:15:23   
mojca83
Meni je baby check pokazal že 3 dni pred menstruacijo, pa sem probala še "boljše" in seveda dražje teste isti dan, ki pa niso pokazali nič.
In seveda je imel baby check prav.user posted image  Pa še dva sta noter.

(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.1.2008 16:16:09   
eole

Pri meni CB ni deloval (očitno sem bila prehitra user posted image ), nažalost ali pa srečo sem potem kupila baby chek mini in mi je pokazal zelo močno črto in še to zvečer pred spanjem user posted image . Drugače pa ja, kot so rekle predhodnice komaj po izostanku menstruacije je lahko test pozitiven!
Pa srečno s testom!

enako je bilo pri meni

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2008 17:02:17   
Naja30
Jaz sem tud baby check delala. Kot je ena napisala, najbolj pocen, pa še dva sta not user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.1.2008 20:34:09   
lindy
No zanimivo, men je cb pokazal že 4 dni pred pričakovano m., ko na beby checku še ni blo ne duha ne sluha!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.1.2008 9:33:09   
Lanchy
Meni je tudi CB pokazal nekaj dni pred izostankom M, baby check zal ne.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.1.2008 9:37:18   
sonce03
koliko dni pred pričakovano m ne moreš zanosit...oz.skoraj ni možno..

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.1.2008 9:43:48   
Inigo
defenitivno ga naredi po izostanku. vsaj en dan.

jst sm delala baby check in ni pokazal. ko sem ga pogledala slučajno (v smeteh) po večih urah, je bila rahla, ampak res tako rahla črtica, da sem mislila, da si domišljam. nardila sm še en baby check (ker sta ravno dva listička v kompletku) in pokazalo je enako - nič. dala sem ga na radiator, da se je dokonca posušil in ponovno se je videla črtica. to je bil seveda neveljaven rezulata... zato sm letetla v trgovino po clear blue.... no ta pa je brez dvomov pokazal + in ni blo več nobenega ugibanja.

tako da jaz v prihodnje nikoli več baby check, samo clear blue. res da je drag... ampak ti vsaj ne povzroča ugibanj in dvomov.

user posted image

(odgovor članu sonce03)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.1.2008 20:55:26   
jancika
Kje pa kupujete ostale teste, cb vem da dobiš v lekarni, kaj pa ostale?
Poznate razen baby check še kakšen drug?
lp

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.1.2008 21:07:12   
Zofy
ja, poleg CB in BC poznam še first sign (dobiš ga v DMu, tam dobiš tudi BC) in pa še v Muellerju imajo neke teste, samo se ne spomnem imena. Mislim, da so nemški. V lekarni pa sem enkrat kupila tudi Romed, ki se ga uporablja malo drugače, saj ga ne namočiš v urin ampak urin pokapaš na test. Nekatere punce so imele z njim slabe izkušnje, saj se lahko zgodil, da daš gor preveč urina in imaš pol vse zapacano in ne moreš pol seveda ničesar razbrati...

Drugače še moja izkušnja s testi. Meni je BC pokazal raaaaaahko črtico 4 dni pred izostankom, pol sem naredila čez 2 dni še enega in je bila črtica očitna. No, pol sem še 1 dan pred izostankom kupila CB in je bil tudi na njem rahel +, tako sem bila potem sigurna, da sem končnouser posted image in oznanila novico prijateljicamuser posted image user posted image .

Sem pa brala, da za žensko psiho ni dobro delat teh zelo občutljivih testov (kot je BC: na škatlici piše, da je 2.5x bolj občutljiv kot CB), ker ti lahko pokaže user posted image , pa čez par dni vseeno dobišuser posted image , ker se pač ni prijelo. In takih "nosečnosti" oz. "spontanih splavov" baje ni malo in se jih ženske niti ne zavedajo in jih ne opazijo. Na forumu sem brala, da je BC mnogim puncam pokazal user posted image , pa so vseeno kasneje dobile menstruacijo. Tako da je res najboljše počakat do izostanka, čeprav je težko...

(odgovor članu jancika)
Neposredna povezava do sporočila: 19
7.1.2008 16:52:48   
Lea2007
No še jaz pristavim pskerček,

najprej sem delala baby check mini, pokazal rahlo rahlo drugo črtico, nisem vedla, al se mi blede al ne, komaj je bila očitna, počakala do drugega jutra in naredila first sign pokazal očitno drugo črtico, nisem mogla verjet, šla takoj v lekarno po CB in pokazal se je očitn plus.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 20
7.1.2008 19:22:40   
Roberta69
Jaz sem naredila test (prvič v življenju) s tistim iz Dm-a (mislim, da je celo njihova znamka), kjer je notri eden imajo pa še varianto, kjer sta dva in sta še malo bolj poceni (obe varianti pa sta že tako in tako relativno poceni) in mi je že po parih sekundah pokazal orng črtico ali dve (kot je pač prav).

(odgovor članu Lea2007)
Neposredna povezava do sporočila: 21
7.1.2008 19:37:15   
Anonimen
Pozdravljena.

Jaz sem delala dva baby checka- pa sta takoj pokazala(po 5ih minutah). Potem sem delala še clear blue- ta je pokazal plus že v minuti. Edino, kar je- jaz sem vse tri teste delala, ko mi je menstracija zamujala 19 dni(prej nisem upala, ker nosečnost ni bila načrtovana). Tako, da ti ne znam svetovati, kateri test pokaže najhitreje. Na dan izostanka bi ti pomojem morali vsi pokazati, ali si, ali nisi.

Želim ti čimprejšnjo nosečnost.user posted image

aspirinčica

(odgovor članu sonce03)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?