|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ah ta nesigurnost - popadki
5.1.2008 9:26:37   
majuška
Pozdravljene!

Malce me je začelo skrbeti, da se pa pr nas ni mogoče že začelo. Noseča sem 35 5/7. Včeraj zvečer me je kar naenkrat začelo pikat oz. šraufat v spodnjem delu trebuha in nato popustilo, ponovilo se je čez kakih 20 minut. Pred tem sem imela bolečine v križu, kot da bi me kdo zabodel. Vse to se je pojavljalo na kake 3 - 4 ure, ne glede na to če sem stala in hodila ali pa ležala in počivala. Prejšen teden se mi je spustil trebuh. Zadnjih 10 dni pa občutim bolečine v medenici. Upam da še ni tako daleč in da bo naš user posted image  počakal še kakih 14 dni. Na pregled sem naročena v torek, in ne bi rada paničarila prej. 20.12. ko sem imela zadnji pregled, mi je rekel, da je MV normalno zaprt in da so bolečine v medenici nekaj povsem normalnega in da je možno da to povzroča glavica user posted image .  Drugače nosečnost poteka vredu in brez posebnosti. Kaj ve menite? Trenutno se vredu počutim in nimam bolečin oz. šraufanja v trebuhu kot včeraj. Menite da se vse skup le pripravlja, al je že tako daleč? No hvaležna Vam bom za mnenja, ti radi marsikdaj človeka pomirijo.

Prav lepo vse pozdravljamuser posted image user posted image

majuška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ah ta nesigurnost - popadki
5.1.2008 10:07:33   
BrankaO.
Jaz še samo odštevam pa sem imela ravn včeraj tako navidezno črvičenje pol pa sem šla na vodo in je minilo!Verjemi popadke si boš zapomnalauser posted image če še ne veš kako greuser posted image nočem strašit!user posted image Tudi meni se včasih zdi zdaj pa bo vendar se mora to malo dlje ponavljat!Lahko pa sama opazuješ in spremljaš vendar brez strahu!user posted image Pa srečno!

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu majuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.1.2008 10:13:43   
Anonimen
35. teden
Pridno raste in pridobiva na teži. Vsak dan v plodovnico polula 0,5 l tekočine, ki se prečisti skozi posteljico v vašo kri, od tam pa skozi vaša ledvica in mehur. V kolikor pričakujete dvojčke se le ti običajno rodijo med 35. in 37. tednom. Vaš porod se neizmerno bliža in zadnji čas je da začnete vaditi dihalne vaje za porod. Verjemite, da vam lahko zelo pomagajo.
36. teden
Otrok je velik 47 cm in težek 2600 g. Posteljica se počasi stara in izgublja svoj namen. Vse bolj se približuje vaš dan poroda.
37. teden
Otrok je velik 48 cm in tehta približno 2900 g. V kolikor se še ni, se bo verjetno sedaj obrnil na glavico in se pomaknil niže v medenico. Vendar ne skrbite če se vaš otrok še ni obrnil. Nekateri otroci to storijo tik pred porodom. Vsak čas lahko rodite, saj se večina otrok rodi med 37. in 41. tednom.
38. teden
Vaš otrok večino dneva prespi in raziskave so pokazale, da se mu lahko tudi sanja.
39. teden
Vaš otrok je povsem pripravljen na porod. Sedaj je le še vprašanje časa. Se pa zelo malo otrok rodi na predvideni datum poroda. Nekateri pohitijo, nekaterim pa se še kar ne da prijokati na svet.
40. teden
Čestitamo!

Majči moja, vse bo še dobro! user posted image
Itak sama veš, ko si iz stroke, da je otrok že zdaj skoraj popolnoma dozorel, tako da ni strahu. Torej- čakamo tvojega dojenčka.

(odgovor članu BrankaO.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.1.2008 10:25:17   
Anonimen
...
(napaka)

(odgovor članu majuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?