|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kurja juhica
4.1.2008 10:28:43   
Naja31
Kako se je skuha?

Nisem je še nikoli, pa sem si jo full zaželela.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kurja juhica
4.1.2008 10:30:48   
Enolla
Enako kot goveja.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kurja juhica
4.1.2008 10:31:24   
natasaom
isto kot govejo-sam jest dam malo več zelenjave pa brez kože,ker je pol preveč mastna user posted image

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kurja juhica
4.1.2008 10:37:45   
Enolla
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

isto kot govejo-sam jest dam malo več zelenjave pa brez kože,ker je pol preveč mastna user posted image


To lahko popraviš tako, da ko je juha kuhana popivnaš po vrhu maščobo s pomočjo kakšne krpe - najboljša je taka tkanina iz katere delajo plenice ali pa s pomočjo kuhinjskih brisač. 

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kurja juhica
4.1.2008 10:37:48   
TIA22
kaj pa če ne zna goveje skuhati?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kurja juhica
4.1.2008 10:57:59   
Naja31
Tia ima prav.
Tudi goveje nisem še nikoli skuhala.

A gre tako:
kurje meso (a je lahko piščančje?) dam v vodo (mrzlo ali vrelo?), solim, dam zelenjavo za juho in se kuha (koliko časa pa?). A dam zelenjavo kaj kasneje not, ker po moji (nekuharski) logiki, se bo zelenjava razkuhala preden bo meso kuhano?

no, kot vidite o kuhanju nimam pojma. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kurja juhica
4.1.2008 11:05:09   
Enolla
Naja oprosti - sem res sklepala, da samo kurje nisi še nikoli skuhala. Pa ni nič težkega. Kokošje meso ali tudi piščančje je še prej kuhano, daš v lonec z mrzlo vodo in dodaš zelenjavo in soliš (katera gre noter pošpegaj dol k lari in goveji juhi) ter to kuhaj na močnem ognju dokler ne zavre in nato zmanjšaj ogenj do zmernega vretja dokler ni meso kuhano - pač malo poskusiš . Jaz običajno sicer kuham juho v ekonom loncu - pol ure piskanja za govejo, 15 minut za kokošjo. Če kuhaš v navadnjem bo najbrž čas kuhana cca 2 h.

_____________________________

Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: kurja juhica
4.1.2008 11:49:51   
mojsoncek
Sestavine:
- piscancje prsi v kosu
- korenje
- cvetaca
- paradiznik
- zelena
- na plosci popecena cebula v kosu (oz. razrezana na pol, da se lahko popece)
- sol (dodam bolj proti koncu)
- poper v zrnu
- zafranika
- petersilj

Kuham pa kaksne dve uri...


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Enolla)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: kurja juhica
4.1.2008 22:44:39   
eya
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

kaj pa če ne zna goveje skuhati?


Potem si pa tale link poglej.user posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?