|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   UZ slikca
13.1.2005 11:31:21   
Teya
velikokrat sem že zasledila, da so punce pojamrale, da niso dobile slikce z UZ, ker so prepozno prosile zanjo...kaj to pomeni prepozno? kdaj je potrebno reči, da bi jo rad?
jutri imam prvi pregled....moja primarna skrb nikakor ni ta fotka, saj me je najbolj strah, da sploh ne bo ničesar videt....bi pa moj dečko rad, da pridem s fotko domov, glede na to, da pri moji G na vaginalni UZ ni vabljen....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   UZ slikca
13.1.2005 11:38:06   
Anonimen
Prepozno je takrat, ko neha šarit po trebuhu (od zunaj ali od znotraj) in ugasne monitor, skratka, ko ni več portreta tvoje pikice na zaslonu.

Tako da - reci kar takoj! Vsaj jaz sem. Te pa zastopim glede fotke. Je lepo imet en spomin, da potem gledaš na slikico in se raznežiš. Jaz sem jo potem kazala vsakemu, ki ga je zanimalo ali pa tudi če ga ni, pa si umišljala da kdo kaj vidi :)-

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   UZ slikca
13.1.2005 11:39:23   
Anonimen
takoj reci ko ti dela uz, ker ce bo ona koncala z pregledom ti nebo sla posebej delat slikice...mislim da je bilo tako misljeno.koliko si pa noseca da nebi bilo cesa za videt?pri 7 t se zacne nekje ze videt ..se mi zdi:zmeden2:

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   UZ slikca
13.1.2005 11:59:15   
Teya
naj bi bila v 9 tednu, a sem že bila noseča in se je nosečnost končala z diagnozo "blighten ovum"....to sem hotela reči, ko sem rekla, da me je strah, da ne bo nič videt....tokrat bi rada vidla srčka!!!!! hvala za nasvete obema!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   UZ slikca
13.1.2005 12:08:39   
Anonimen
bomo drzale pesti:miska: da vidis najlepso slikico kar jih je mozno:love:

(odgovor članu Teya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   UZ slikca
13.1.2005 16:22:59   
Kety
Jaz sem imela UZ pri 6t, pa se je vse lepo videlo....zato brez skrbi.:angel:

LP

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?