|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potek umetne oploditve
3.1.2008 13:13:43   
Anonimen
ojla punce...za vse tiste ki ste dale čez že laparo in hsg, bila sem na obeh in ni bilo ovir,....sedaj mi priporočajo umetno oploditev -z eproveto, zanima me kako to poteka in koliko časa moraš biti tam, oziroma  v predpripravah in potem po posegu! hvala za mnenja in lep pozdrav

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.1.2008 1:25:12 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laparo, hsg ali umetna oploditev
3.1.2008 13:46:38   
sayuri
JAz ti bom na hitro opisala moj potek umetne oploditve - ICSI metoda.

Ko daš skozi že posvet z dr. in ko ti razložijo, kako vse poteka in ko dobiš datum, kdaj začneš, si na konju.

- 22. dan menstruacije sem začela s špikanjem z injekcijami Diphereline.
Špikaš se, dokler ne pride M. Ponavadi kakšen dan zamudi.
- 2. dan menstruacije sem začela poleg injekcij Diphereline še z injekcijami Puregon. TAko se špikaš vsako jutro - eno injekcijo na eno stran trebuha, drugo na dugo stran.
- 8. dan M na ultrazvok, da dr. pogleda, kako folikli rastejo, nadaljujem s špikanjem.
- 11. dan M ponoven UZ. Folikli so dovolj veliki, zvečer si dam STOP injekcijo.
- 13. dan M punkcija foliklov v Postojni.
- Čez 3 dni transfer (prenos zarodkov v maternico).

- Potem pa doooooolgih 14 dni, ko čakaš na test.

Torej, če seštejem, je vse skupaj trajalo 23 dni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?