|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako obleči malčka
3.1.2008 12:55:09   
majci23
mi ve katera mal pomagat, da bom imela lažjo predstavo? rodili bomo konec aprila in ne vem kolk je treba takrat dojenčka oblečt? a se obleče body(dolgi ali kratki rokavi??) in povrhu še kaj? ali potrebuje sploh kapico? ker takrat je lahko že kar toplo oz. vroče. kaj bi potrebovala od oblekc nasplošno? hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako obleči malčka
3.1.2008 12:58:41   
lukec
April je še tako daleč in vse je odvisno od temperatur. Kapica pa je po moje za novorojenčka kar potrebna.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2008 12:59:44   
Netopirčy81
Časa imaš še dovolj...Težko je vedet, kakšna klima bo takratuser posted image .

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2008 14:50:48   
kristinaj
naša je rojena začetek aprila in najprej smo imeli dva dolga rokava in hlače, potem smo dolgi rokav zamenjali s kratkim tako, da smo imeli spodaj kratek rokav čez pa dolgega. poleti je imela pa kratko majčko oz. kratek bodi in nič drugega ker je bilo toplo. nogavičke je imela vedno obute, kapico pa samo prvih 14 dni in po kopanju prvi mesec in pol.

(odgovor članu majci23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2008 17:39:49   
Roberta69
Jaz sem tudi aprilčica in me zanima isto... A po izkušnjah sodeč, pleničke premočijo in je treba bodi preobleči večkrat na dan - so potemtakem bolje majčke zataknjene v pleničke? A pri mako oz. tetra (sploh ne vem, katere so katere) majčkah trakci žulijo - je bolje uporabljati bodije na preklop? Drugače sem si pa jaz zamislila pleničko + bodi dolg rokav + puloverček/jopica + žabice + jaknica + hlačke + kapica dekica za ven - preveč user posted image Glede številk sem še vedno zmedena - a če široko povijaš rabiš večje žabice, bodije...? Sej vem, da sproti vse dojameš, samo da bo nakupavanje pred porodom recimo bolj smiselno, so podatki izkušenih mamic dobrodošli user posted image .

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2008 21:17:50   
ms3
jaz sem tak čas oblačila isto kot za noter (2 tetra majčki + hlačke + nogavičke) in na to sem dodala jopico+kapico (navadno za dojenčka, če je bilo bolj mrzlo 2) + deka oz. 1 mesec kar kolterček (izteka kot je imela v košku za spat, ker je veliktar na sprehodih izak spala v košari od vozička).

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?