|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nohti
2.1.2008 23:09:29   
TIA22
Zanima me, kakšne nohte imate? Tiste, ki si jih ne podaljšujete ali hodite k kozmetičarki?

Jaz imam, kot da bi jih nekdo vsak dan po asfaltu vlekel. S čim jih naj negujem? Uporabljam trdilec DIKLA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nohti
2.1.2008 23:17:57   
Anonimen
Sm si jih grizla včasih tak da niso višek lepote.
Uporabljam pa kremo od afrodite za krepitev nohtov, pa uno ulje v svinčniku iz mullerja, se kar v šihtu k se spomnim namažem po kožici in nohtu. Pa enkrat mesečno une pilce, tri pridejo v kompletu. Ena za pilling nohtov, pol za učvrstitev, tretja pa za sijaj. Res lepe nohte nardi. Sam ne smeš prepogosto uporabljat k jih tanjša.
No sej so kar lepi, jst sm ful ponosna na njih. Po 26ih letih skrivanja rok, jih zdaj z veseljem kažemuser posted image .

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2008 23:27:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TIA22

Zanima me, kakšne nohte imate?

Pogrižene u nulo.user posted image

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2008 23:28:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka

http://www.folica.com/MAVALA_Stop_for_d442.html

Rešitev zateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2008 23:47:40   
Anonimen
Hvala, Karin.user posted image Vidim, da bom to lahko še na tamalem uporabila, da ga odvadim palček sesat.user posted image Ampak ne še zdaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2008 23:51:05   
malecka

to imam jaz še zdaj doma, sem rabila za tamalo ker je vedno svinčnike zgrizla da so bili kar zaviti na konc, pa je pomagalouser posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
3.1.2008 0:13:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TIA22)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2008 8:41:40   
zverinca
široke, kratke, primerne za moje šape.. po tuširanju si vedno z vlažno brisačo potisnem obnohtno kožico navzgor, ker je takrat glih najbolje razmehčana in je ne strižem, pa vedno imam nalakirane nohte, vsaj s prozornim lakom... 

Prijatelji so angeli, ki te dvignejo takrat, ko tvoja krila pozabijo leteti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2008 10:05:14   
PETRAMS
Jaz sem vedno imela svoje lepe dolge in močne nohte.potem pa sem si dala delat 3X manikuro z gelom in drage moje nikoli več.Nohte sem si čist uničila.Sedaj imam čist kratke in ko mi malo zrastejo se mi že cepijo.Svetujem vam da imejte lepo svoje nohte,samo nalakirane z prozornim ker jaz sem full razočarana nad to manikuro.

Lp,Petra ;)

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.

(odgovor članu zverinca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2008 10:09:20   
karamela
Imam grozne nohte. Ali jih pogrizem ali pa se mi cepijo, pa še tistia koža ob nohtu se mi takoj zaraste. vsake 3 mesecem grem  zato na  na manikuro, pa potem nekak približno probam vzdržat neko ravnovesje.

Roke in nohti so moja slaba stran.....

(odgovor članu PETRAMS)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.1.2008 10:50:52   
Bonnie_RR
Imam kar močne in lepe nohte. Grizla si jih nisem nikoli, sem pa vedno popuser posted image , če se mi je kakšen zlomil, pa sem si morala potem vse skrajšat.

2 meseca nazaj sem si jih dala utrdit z gelom, zdaj imam pa porazno stanje. Od tistega piljenja so čist tanki, krhki in lomljivi. Komaj čakam, da zrastejo, pridejo k sebi in bom imela spet takšne kot prej.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu karamela)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.1.2008 11:04:24   
kofetek2010
Naravne, lepše kot, če bi imela umetne. user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.1.2008 18:23:16   
Anonimen

Enako....user posted image

Ampak se samo s takimi dobro počutim. Čudno user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
3.1.2008 18:26:31   
ZARA
Srednje dolge, naravnost postrižene in popiljene. Trenutno nedodelani. Bodo pa zvečer. Najlepša mi je francoska manikura. Sicer imam jst tak bel svinčnik za pod nohte in za čež svetel lak - neprimerno hitreje in boljše.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.1.2008 9:19:31   
Anonimen
za vse tiste, ki ste imela gelirne nohte in ste jih dale dol ali pa so vam jih dali pač v salonu....naj povem, da je treba po tem ko jih daš dol narediti nekajkrat nego naravnega nohta in mu dati hranilo za noht, če vem tega niso naredili in povedali, za to ni kriv gel  ampak nekdo,ki ni opravil svojega dela do konca....v tem primeru pa da vas nohti bolijo, so tanjši in občutljivi-je bil gel preveč spiljen dol še po naravnem nohtu, to je krivda tistega ki je to storil, zato bi jaz zahtevala, naj naredi naravno nego....najraje delajo nohte ker je za njih zaslužek ko pa jih ne želiš več te na hitro odslovijo......in ne si same to dol trgati in piliti, ker si večina uniči svoje nohte, ko to delajo same.......naj povem, da jaz delam gel nohte in sem jih eni punci odstranila, spodaj je imela zelo lepe svoje nohte,naredili sva 2 krat naravno nego in je res noht lep,....tako da je odvisno kako ti to dajo dol....in ni kriv gel......upam, da sem komu pomagala,so pa nohti zelo lepi, če tudi redno hodiš na korekcije.......lep pozdrav, če koga še kaj zanima mi lahko pišete na zs, papa

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
4.1.2008 13:02:18   
tasika12
Tudi jaz imam pogrižene nohte. Zelo sem si želela imeti lepe nohte vsaj čez zimo, zato sem šla na manikiro, kjer so mi naredili umetne nohte. Bili so zelo lepi, ampak tudi to ni pomagalo, ker sem bila čisto živčna in prvi je počil po petih dneh, in nato še vsi ostali. Žal nisem zdržala in zgrizla še vse ostale umetne (bil je pravi užitek ko je to tako pokalo).
Tako da žal rešitve za moje nohte ne poznam. Moram povedat da sem sprobala tudi ta lak proti gizenju od Avona, ampak mi ni pomagal. Ima katera izkušnje z tem ki ste ga tu navedle?
Hvala za kakšen nasvet.
LP
Tašika

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.1.2008 15:11:16   
PETRAMS
jih dala utrdit z gelom, zdaj imam pa porazno stanje. Od tistega piljenja so čist tanki, krhki in lomljivi. Komaj čakam, da zrastejo, pridejo k sebi  Jaz sem isto in sem razočarana nad to lepotouser posted image user posted image

Lp,Petra ;)

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 17
5.1.2008 18:53:28   
mami_miki
jaz imam zelo lepe dolge nohte...ne hodim k kozmetičarki..take pač imam,,,vsi me sprašujejo ali imam umetne...take ima moja mama...mogoče imma po njejuser posted image

(odgovor članu TIA22)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.1.2008 18:54:26   
mami_miki
aja...pa nič posebnega ne delam...nič gelo nič...samo rokavice imam gor, ko sem v vodi-že zaradi rok in suhe kože....pa če pospravljam imam gor rokavice...

(odgovor članu mami_miki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
6.1.2008 10:15:44   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Rešitev zateuser posted image

Ja, ta lak imam jaz. In je res takoo zelo grenek, da kar bruhaš. Jaz sem si jih nehala grist, tko da kar poskusite.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......