|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TELOVADBA Z DOJENČKI
2.1.2008 11:02:23   
metkica1
Razmišljam, da bi začela obiskovati telovadbo za mamice z dojenčki, pa me zanima če katera hodi in kako se ji to vse skupaj dopade.
Rada bi začela malo migat, ker sem kot stara mama, pa se mi zdi tole kar super za začetek.  user posted image
Koliko naj bi bili stari dojenčki, kje je spodnja meja? Sem gledala spletno stran od top fita pa se mi zdi, da hodijo tudi kar z 3. mesečniki.
Hodile bova v top fita v Celje, ali mogoče katera hodi sem?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TELOVADBA Z DOJENČKI
2.1.2008 12:32:06   
Klarita
Midva sva hodila na telovadbo in nama je bilo všeč. Miha je bil star 3 mesece in je bil med najmlajšimi v skupini, drugače pa gre bolj za druženje mamic in izmenjavo informacij. Malo se razgibaš, ni pa to neka ful telovadba, da bi se fejst zašvicala. Ti vseeno priporočam.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.1.2008 13:32:07   
Talika19
Midva tudi hodiva, sicer v Kranj, pa se mi zdi super. Vsaj malo telovadim, ker se doma itak ne spravim. Je pa tako, da je včasih mali ful priden pa kar dosti telovadim, drugič pa malo manj. Ampak še vse je bolje kot nič. Fajn je ker greš v družbo mamic, dojenčkom pa je ponavadi tudi všeč, ker se nekaj dogaja. Poskusi najprej z enim obiskom in boš videla, če ti bo všeč.
Začela pa sva ko je bil star cca. 2,5 meseca. So pa res večinoma starejši.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.1.2008 20:57:01   
skuštrana
Meni je inštruktorica rekla, da je fajn, če že otrok sam drži glavico user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.1.2008 21:03:15   
skuštrana
Metkica, poglej tole http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2172093

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.1.2008 21:09:20   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Meni je inštruktorica rekla, da je fajn, če že otrok sam drži glavico user posted image

Pri nas pa so vaje, ki jih delamo z otročki različne za tiste, ki že držijo glavo in za tiste, ki še ne. Vaditeljica pokaže kako ga lahko držiš.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.1.2008 21:30:18   
Rivi
Jaz tudi hodim, in je super. (V izvedbi Zavoda Tamala, imajo vsepovsod po sloveniji to telovadbo)

Mia - 20.08.2007
Miino mesto

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.1.2008 21:57:35   
frufru
Hodila, da sem se vzela malo časa zame, se načvekala z mamicami in tudi migala. Samo haska pa glih ni bilo. Hrbet me (je) vseeno bolel. Kar pri našemu bunkežu ni nič čudnega (pol leta 9 kil, 1 leto 11 kil)user posted image user posted image .

(odgovor članu Rivi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.1.2008 8:29:11   
nemrak
user posted image user posted image ,
nekaj se je govorilo, da bo telovadba za dojenčke tudi tam, kjer ima dr. Ocvirkova akupunkuro.
Verjetno se bom šla danes tja pozanimat, ker je četrtek.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.1.2008 22:56:14   
MissLady
Talika19, kje v Kranju pa je telovadba z dojenčki???? Ker bi jaz tudi hodila. 

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.2.2011 22:09:23   
cowgirl
za vse mame z dojenčki ali nosečke, ki bi rada malo migale: zaradi mojih izrednih zdravstvenih razmer (sem nosečka, rodim maja) prodam bon za 4 obiske pilatesa za mamice z dojenčkom ali nosečke po ugodni ceni 23eur (drugače je tam okol 40€). Poteka v LJ ob torkih zvečer, tam kjer je gosp. zbornica. bon je treba začet koristit do 20.2. več info O PILATESU je tukajle: http://www.sunshine.si/

pišite mi na krawca2002@yahoo.com ali ZS

Carpe diem

(odgovor članu MissLady)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?