Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
[Anketa]
|
Ali ste za uvedbo podforuma "smučanje"?
|
DA |
|
NE |
|
VSEENO MI JE |
|
Skupaj glasov: 37
|
(Zadnji oddan glas : 3.1.2008 13:09:04)
(Glasovanje traja do: -- )
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali ste za uvedbo podforuma "smučanj... 2.1.2008 11:00:48
|
|
|
|
dulcinea
|
Jaz sem bolj za forum na splošno smučanje.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Ali ste za uvedbo podforuma "smučanj... 2.1.2008 11:05:06
|
|
|
|
Primoza
|
No, saj ne boste brisani, če boste spraševali nasplošno o smučanju . Gre se se samo zato, da je populacija obiskovalcev RR običajno naravnana k temu, da išče specifične informacije, kako se tega lotiti z otroci, kar ni povsem enostavno. V pricipu prej kupiš opremo, greš in smučaš. Potem pa je še cel kup detajlov organizacijske narave, ki jih je potrebno razrešiti poleg vstajanja pred sedmo in nabave pravega voska. Bomo pa o imenu foruma še razmislili...
|
|
|
|
RE: Ali ste za uvedbo podforuma "smučanj... 2.1.2008 11:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, brez veze, to je preveč specifično. Otrok in rekreacija ali otrok in gibanje ali mali športnik ali kaj takega bi bilo bolj fajn. Ampak najbrž že obstaja, pojma nimam. Če pa je svoj forum smučanje z otrokom potem je lahko Obiskovanje baleta otroka, npr. Ali pa forum Otrok in plavanje, otrok in nogomet, Žoganje z otrokom ipd.
|
|
|
|
RE: Ali ste za uvedbo podforuma "smučanj... 2.1.2008 12:17:24
|
|
|
|
dskubin
|
V bistvu se strinjam s Splišni, bi moglo bit nekaj bolj splošnega.
|
|
|
|
RE: Ali ste za uvedbo podforuma "smučanj... 2.1.2008 13:04:13
|
|
|
|
sončnica13
|
Tudi jaz se strinjam s splišni
|
|
|
|
RE: Ali ste za uvedbo podforuma "smučanj... 2.1.2008 16:10:19
|
|
|
|
Primoza
|
Smučanje samo odstopa po številu objavljenih sporočil. Tako se lahko sporočila generirajo na enem mestu, tisti ki ne smučajo pa na forum smučanje ne kliknejo - pomeni da se ne ukvarjajo z njegovo vsebino ampak preberejo ostala sporočila. Otrok in rekreacija je preveč splošno pa še prekriva se z drugimi.
|
|
|
|
RE: Ali ste za uvedbo podforuma "smučanj... 2.1.2008 16:24:35
|
|
|
|
Primoza
|
podoben predlog bo doletel tudi teme povezane s toplicami. Vzrok je da se zadeve velikokrat ponavljajo prav zato, ker se jih ne more hitro najti.
|
|
|
|
RE: Ali ste za uvedbo podforuma "smučanj... 2.1.2008 16:27:17
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
samo 'smučanje' ... brez z otrocmi....
|
|
|
|
RE: Ali ste za uvedbo podforuma "smučanj... 2.1.2008 17:13:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem proti, se strinjam s Splisni. Bi bilo potem prevec podforumov, dvomim, da je vsak dan 20 novih debat na Izleti in pocitnice. Za smucanje je pa tako kot za katerikoli drug sport ''Migajmo skupaj''. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nepozabni tematski vikendi v FalkensteinerjuFalkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
plača dipl. ekonomistaliviaKoliko imate plače dipl. ekonomisti z delovno dobo od 5 do 10 let? Mislim na neto plačo brez malice in prevoza.pod 900€ (
41%)
900-1000€ (
15%)
1000-1100€ (
15%)
1100-1200€ (
8%)
1200-1300€ (
5%)
več kot 1300€ (
16%)
Število vseh glasov: 386Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!