|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jogi za košarico
31.12.2007 10:50:04   
piba
Zdravo!

Doma ima že kar staro košarico (sem spala jaz,sestra brat .....sestrini otroci v njej) in je še zelo lepo ohranjena.
Edino jogi je malce zdelan. Pa me zanima, če se da kje dobiti jogi za košaro. Po mojem so to standrardne košarice, oz. če niso ali se da dobiti jogi po naročilu?

l.p
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jogi za košarico
31.12.2007 10:56:54   
ona
Jaz sem imela za sina tud tako košarico in sem kar v eni trgovini,ki prodaja tiste spužve kupila en kos te in jo ovalno obrezala in dala v košaro in je prišlo prav fajn!Maš pa te spužve v kakšnih trgovinah kot npr.Bauhaus,Obi....

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.12.2007 11:07:19   
benika
Tudi mi imamo ovalni košek, ki je že zavidljivo častitljive starosti-50 let. Ko smo ga pripravljali za našega tavečjega, sem dala tapetniku odrezati debelo peno in jo tapicirati. Izpadlo je super, pena je trda in se ravno prilega v košek. 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2007 11:29:46   
piba
Iz kakšnega materiala pa so te 'spužve'?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2007 12:08:53   
Klarita
Lahko kupiš peno za zibelko in jo ovalno izrežeš.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2007 13:20:43   
Lunca1
Jaz sem za našega kupila peno in jo obrezala na velikost zibke.

(odgovor članu Klarita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.12.2007 17:24:31   
MAREC06
Oj!
V Rutarju - Dipo na otroškem oddelku imajo prav jogije za v košek, sem ga jaz kupila in iz različnih materialov. Mislim, da se ti splača it pogledat, ker ne vem, če je glih fajn, da otrok spi na peni, no. Pa še drago ni.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.1.2008 12:09:20   
limma
Slišala sem, da ti v Novi opremi, v SGju, po meri odrežejo peno... bi se bilo treba pozanimat, kakšne kvalitete je in če je primerna za user posted image .

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.1.2008 12:43:40   
Srčekgirll
Jst bom mela v košari kar namesto pene verjetno ličkanje ( od koruze posušene liste). Sicer se sliši smešno, vsaj meni, vendar je to, baje, zdravo za user posted image , saj naj bi "dihalo", kr pena ne. Stare babice pač.user posted image Bom še vidla kako bo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.1.2008 13:16:36   
Anonimen
Mi imamo peno (debeline 5 cm) v zibki, oblečeno v bombažno jogi rjuho. Nam jo je odrezal nek znanec, ki tapecira stole, sedežne, ali pa se jo kupi npr. v Bauhausu. Lp

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.1.2008 21:05:59   
Roberta69
Baje ti jo recimo v trgovini Dolar - City Park (kjer prodajajo najkvalitetnejše vzmetnice...) "izdelajo" po meri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.1.2008 23:04:27   
ms3
v baby-centru imajo jogi za košek iz latek+kosi ali samo pena za 25 evrov. naredijo pa tudi po naročilu.

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2008 21:07:31   
ms3
ups, pomota. lateks+kokus sem imela v mislih, tiskarski škrat. dimenzije pa je 78x38.

(odgovor članu ms3)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.