Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pecivo Jajce na oko - dela katera mogoče ? 29.12.2007 8:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz delam takole. Za spodnje testo: 20 dag moke 10 dag margarine 10 dag sladkorja 2 vanilija 1/2 pecilnega 2 jajci Margarino mešam s sladkorjem, dodam rumenjake in ko se speni dodam sneg beljakov in presejano moko s pecilnim.Stresem v podmazan model in pečem v srednje vroči pečici 3/4 ure. Skuham tri vanilijeve pudinge po navodilu na vrečki, oziroma z malo manj mleka kot piše.Puding ohlajam in ga vmes mešam, da se ne naredi kožica.Lahko dodaš malo ruma.Ko je ohlajeno umešam 3 kisle smetane in rahlo premešam.To stresem na ohlajeno testo in nato gor polagam breskve ali marelice iz kompota.Morajo biti dobro ohlajene.Iz kompotove vode po navodilih na vrečki zmešam želatino in jo počasi in previdno zlijem po pecivu. Delam pa v velikem pekaču-štirioglatem
|
|
|
|
RE: Pecivo Jajce na oko - dela katera mogoče ? 29.12.2007 9:34:25
|
|
|
|
tanja75
|
Jaz sem glih tistega s kulinarike naredila že parkarat in moram pohvalit, da je res dober. Kar naredi ne bo ti žal.
|
|
|
|
RE: Pecivo Jajce na oko - dela katera mogoče ? 29.12.2007 21:23:23
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Sem naredila in je zelooo dobro. Hvala vam za nasvete.
|
|
RE: Pecivo Jajce na oko - dela katera mogoče ? 29.12.2007 22:54:00
|
|
|
|
kew kew
|
Mene pa zanima, če je ta želatina full obvezna? Imam namreč vse doma, razen želatine pa bi kar nekaj pekla, namesto da bi šla spat. In ta recept mi je kul.
|
|
|
|
RE: Pecivo Jajce na oko - dela katera mogoče ? 6.8.2010 13:21:06
|
|
|
|
tropical
|
Koliko velik pekač pa more bit, a katera ve. Res je da je recept iz 2007 ampak vse eno me zanima.
|
|
|
|
RE: Pecivo Jajce na oko - dela katera mogoče ? 6.8.2010 17:12:27
|
|
|
|
Jessy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tropical Koliko velik pekač pa more bit, a katera ve. Res je da je recept iz 2007 ampak vse eno me zanima. Nisem še delala, ampak jaz bi naredila v ta velikem, nizkem pekaču. Vsaj po slikcah iz kulinarike se mi tako vidi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?