Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sladoled z vročimi malinami 28.12.2007 14:00:08
|
|
|
|
bučkabb
|
seveda ni problema, jaz ga poleti delam skor vsak dan če imaš maline vzameš kak deci malinovga sirupa al pa gozdni sadeži(tisga za mešat sok), dodaš čist mal vode in nekaj žlic sladkorja, zavreš in dodaš sadje, pustiš da malo vre, da se sadje omehča. v kozarcu z malo vode premešaš v tekočo zmes nekaj žlic gustina, da ni grudic. to zliješ na vrelo sadje in pustiš še malo vreti, da se preliv zgosti. poskusi ni teško naredit in še zelo dobro je oprosti ko ti nisem napisala točnih mer kolk daš vsega, ampak jaz tega ne počnem, delam po občutku opozarjam, da ne dodajaš veliko vode al pa jo sploh ne dodaj če imaš zamrznjeno sadje, ker pol to spusti vodo in maš nakoncu zelo veliko tekočine in še gosto ni.
|
|
|
|
RE: sladoled z vročimi malinami 28.12.2007 14:08:15
|
|
|
|
riders
|
Jaz delam še bolj enostavno. Zmrznjeno sadje (ponavadi imam gozdne sadeže) dam v široko posodo, posujem s kristalnim sladkorjem in segrejem do prave vročine. Ni potrebno prav dolgo, ker se hitro odtaja in segreje. Potem prelijem čez sladoled.
|
|
|
|
RE: sladoled z vročimi malinami 28.12.2007 14:51:00
|
|
|
|
Peteršilj
|
jaz pa jih podušim v rdečem vinu. v posodo dam gozdne sadeže(maline, robide, borovnice),ponavadi imam zmrzjene, dodam sladkor in mešam, da se raztopi potem pa dodam malo rdečega vina ter še skupaj malo prekuham, potem pa polijem po sladoledu. Meni je božansko. V gostiln ah to imenujejo vroča ljubezen.
|
|
|
|
RE: sladoled z vročimi malinami 28.12.2007 15:56:55
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders Jaz delam še bolj enostavno. Zmrznjeno sadje (ponavadi imam gozdne sadeže) dam v široko posodo, posujem s kristalnim sladkorjem in segrejem do prave vročine. Ni potrebno prav dolgo, ker se hitro odtaja in segreje. Potem prelijem čez sladoled. Isto, le da med kristalni sladkor primešam še vanilijo!
|
|
|
|
RE: sladoled z vročimi malinami 28.12.2007 18:28:03
|
|
|
|
Enolla
|
IZVIRNO SPOROČILO: riders Jaz delam še bolj enostavno. Zmrznjeno sadje (ponavadi imam gozdne sadeže) dam v široko posodo, posujem s kristalnim sladkorjem in segrejem do prave vročine. Ni potrebno prav dolgo, ker se hitro odtaja in segreje. Potem prelijem čez sladoled. Enako.
_____________________________
Nič ni težjega od iskrenosti in nič ni lažjega od laskanja(Dostojevski).
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?