Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: body in pajac za spanje... 27.12.2007 14:07:00
|
|
|
|
lojzika
|
Kaj pa interšpar ? To misliš one enodelne pižamice a ne?
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 27.12.2007 14:11:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Bodyje ima Spar, pa v Pikapolonci sem jih kupila. Za pižame ne vem.
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 27.12.2007 14:13:03
|
|
|
|
mayci
|
Jaz našemu fantu zdaj bodije kupujem v Sparu in v Pikapolonici (ima tudi 92/98 velikost). Pižamce, tudi enodelne, pa imajo tudi v H&M-u, pa v Sparu tudi (so pa v H&M brez stopal, v Sparu pa s stopali). Jaz mu pižamice raje kupim v H&M-u, ker imam občutek, da bi kljub primerni velikosti pižame bile našemu dolgonogemu fantu v Sparu hlačnice prekratke....
|
|
RE: body in pajac za spanje... 27.12.2007 14:13:37
|
|
|
|
mika
|
bodije imajo sigurno v c&a v mb, za 2,5 €, ker sem jaz naši pupi kupila št 104, imajo pa vse št do 104. za pajace žal ne vem. jaz sem jih takrat kupovala v mothercare, te znamke pa žal ni več. problem je že za dvodelne pižame. po trgovinah imajo zelo malo izbire . v interšparu pazi na velikost, ker sem jaz naši pupi velikokrat kupila premajhno ali pa se pri pranju skrči.
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 27.12.2007 14:19:45
|
|
|
|
mayci
|
Ja, škoda da ni več Mothercare pri nas, so imeli res najbolj super bodije in pižamce.
|
|
RE: body in pajac za spanje... 27.12.2007 14:23:42
|
|
|
|
FORZA
|
Bodije sem kupila v c&a po 2,5 e, so bolj kvalitetni in bolj topli, kot tisti v sparu. Pajac za spanje na zadrgo, s stopali pa v interšparu.
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 27.12.2007 14:26:23
|
|
|
|
2mama
|
hvala za nasvete. grem za bodyje kar v pikapolonico gledat, v mariborski C&A pa prvic naslednjic, ko bom v MB. tu v CE je C&A zal tako majhen in slabo zalozen, da bog pomagaj. ce pa katera kje najde pizamice (pajace, pri nas drugo ne pride v postev), se toplo priporocam.
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 27.12.2007 14:31:54
|
|
|
|
FORZA
|
IZVIRNO SPOROČILO: 2mama hvala za nasvete. grem za bodyje kar v pikapolonico gledat, v mariborski C&A pa prvic naslednjic, ko bom v MB. tu v CE je C&A zal tako majhen in slabo zalozen, da bog pomagaj. ce pa katera kje najde pizamice (pajace, pri nas drugo ne pride v postev), se toplo priporocam. Jas sem kupila v Celju. V c&a imaš zgoraj v prvem nadstropju na otroškem oddelku te bodije. Malo imajo skrite se jih ne vidi takoj. Vprašaj prodajalko. Tudi jas sem prvič iskala in nič našla Pajaca za spanje sem pa tudi v Celju kupila v cityju. V pikapolonici pa imajo (upam da še) dva bodija skupaj v akciji tudi zelo kvalitetna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2007 14:34:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.12.2007 14:35:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 28.12.2007 1:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Probaj še v Marks&Spencer. Sicer moraš imet srečo, da dobiš, ampak včasih imajo pa tudi te velikosti.
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 28.12.2007 12:00:42
|
|
|
|
emaa
|
Bodye imajo tudi v baby centru od clar, tu imajo še malo večje, drugače pa se mi zdi da ni nič pametnega v večjh št., morajo biti očitno naši otroci standardnih dimenzij.
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 28.12.2007 14:15:34
|
|
|
|
2mama
|
spalne pajace sem danes nabavila v trgovini Klar v Rogaski Slatini. imajo jih do 4-ke. s stopali ali brez. po cca 15 evrov.
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 28.12.2007 14:58:54
|
|
|
|
Naja30
|
Spar ima res ful manjše številke. Naša nosi zdaj 80/86 in sem ji kupila Sparky 86/92, pa ji je na knap. Drugače pa se dobi v hm-u pižame, brez stopal. Ravno včeraj sem kupila št. 92.
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 28.12.2007 16:13:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Kot so ze vse ostale napisale, H&M ima pajace brez stopal, ki pa se zapenjajo po celi dolzini - te imajo so st. 128, ce se ne motim, bodyje pa dobis v Sparu, imajo do 104. Ne vem, ko sva se midva kupovala bodyje za sina od dragega, so mu bili 92/98 cist ok, H&Move stvari je pa tudi takrat nosil 92/98 (majce/hlace). V Marks&Spencerju pa zelooooooooooooo redko dobis tavelike bodyje. Midva sva hodila 3 mesece gledat in sprasevat, dobili so pa jih, ko se je mali odvadil od plenic, juhu.
|
|
|
|
RE: body in pajac za spanje... 1.1.2008 19:30:10
|
|
|
|
frufru
|
Jaz sem jih kupila v leclercu, pa so v redu. Samo številke so v mesecih.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?