|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   migrena
27.12.2007 12:35:34   
maktub
živijo...

Sem v 25 tednu nosečnosti in zadnji teden imam neprestano čez cel dan migrene z avro. kr iz nenada se mi zmarači pred očmi, vidim čisto vse popacano, neke packe mi skačejo in glava me začne tako zelo  bolet da od bolečin mi sili na bruhanje!.. a se katera s tem spopada.. kajti to je ena taka ostra bolečina....da he enostavno ne prenesem več...bojim se da to škodi otroku, kajti ko me začne to bolet mi začne močno brcat!
Zelo me je strah da se mi to zgodi med vožnjo.... saj bi ogrožala sebe in vse ostale v prometu!!

kolegica je rekla da  naj bi to bila Migrena z Avro.. a pozna kera to?.. kajti moje zdav. kot ponavadi ni in ni...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: migrena
27.12.2007 12:56:23   
bambi.t
Joj,ja poznam! Ti čisto nič ne privoščim, ker vem da zna biti zelo hudo. Avra napoveduje migrenski napad oz.hud glavobol, pri meni so bile to pikice pred očmi ali pa slabše čutenje ene strani telesa... ni pa nujno da se avra pojavi.
Ko se ti to zgodi takoj vzami lekadol (drugega sedaj itak ne smeš) in v zatemnjen prostor ležat. Želim ti da čimprej mine.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2007 14:02:01   
BrankaO.
Pridružujem se bambijevem odgovoru!Tudi jaz sem imela v tistem času veliko migrenskih napadov-jaz jih imam tudi nasplošno-vendar ne tako kot ti!Mene nič ne opozori na migreno!Ko me zagrabi me včasih tudi zmanjka!Sicer sedaj v 37 tednu tega še nisem opazila me je pa tudi kar strah če se zgodi!Priporočam ti da se ne voziš ali vsaj ne sama!Najbolje pa je-jaz imam ječmenov vzglavnik vedn na hladnem in raje ležem z njim v temen prostor pa trpim in čakam da mine!Sem si pa od 20-30 tedna pomagala z svečkami-voltaren-za otroke!Upam da sem kaj pomagala!Pa srečno!

18.12.1998se nam je rodila prva sončica-Ksenja
17.09.2001 se nam je rodila druga sončica-Sanja
20.1. 2008se nam je rodila zadnja a vseeno zelo ljubljena sončica-Milenca----
ati blažen med ženami :))

(odgovor članu bambi.t)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 15:01:26   
Pia77
Tudi jaz imam migrene, sicer običajno brez tako slikovite avre kot ti, ampak vseeno je bilo v 2. trimesečju nosečnosti nekajkrat zelo hudo, predvsem zaradi bruhanja.
Meni sicer pomaga, da čimprej po začetku težav vzamem 2 tbl Lekadola (brez skrbi - lahko tudi v nosečnosti),  s toliko tekočine, kot mi slabost dopusti, potem pa se uležem v miren, temen prostor z mokro in hladno krpo na čelu. Če Lekadol prime in vmes zaspim,  sem zmagala... Drgač pa zna trajat tudi 2 dni skup. :Z
Pri meni so po 25. tednu migrene povsem prenehale - upam, da boš imela tudi ti tako srečo.

Če pred nosečnostjo nisi imela takih glavobolov, je vseeno dobro, da greš kmalu k svojemu ali nadomestnemu zdravniku.

(odgovor članu BrankaO.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 17:01:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pia77)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2007 18:38:55   
Naty*
Js imam že od prej zelo hude migrene. Ampak mislim res neopisno hude in me je blo skoz strah, kaj bo med nosečnostjo. Prej sem jemala Nalgesin 550, vendar je celo ta pomagal samo, če sem ga vzela takoj pri prvih znakih. Pol so mi vsi pametno zatrjevali, da bodo migrene z nosečnostjo minile pa ni blo nič res. Zdej sem v 20. tednu in je blo obdobje, ko je blo kr hudo. Osebna zdravnica in G sta mi zatrdila, da ne more škodit, če ob znakih hude migrene vzamem Nalgesin, s tem, da ne bi blo več kot recimo enkrat na teden. Ker mam še vseen mal slabo vest, vzamem najprej lekadol, če je pa res kriza pa še Nalgesin, ampak polovičko. Ker pri moji intenziteti migren je lekadol tko kot Tic tac bonboni. Ležanje v temnem, tihem prostoru je pa itak potrebno. Tudi na navodilih od Nalgesina piše, da jih je strogo prepovedano jemati šele v tretjem trimesečju, tko da takrat bom pa očitno tud js mogla najt kako bl izy varianto.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......