Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: genetski posvet pred amniocentezo? 27.12.2007 10:17:47
|
|
|
|
Taula
|
Obvezen ni. Jaz sem šla...itak je na napotnico, če je AC na napotnico seveda. Naročila sem se sama-uro, dan ko mi je pasala sem povedala in smo uskladili. Jaz sem tam opravila formalnosti najprej...osebni podatki mene, očeta, ali želim izvedeti spol otroka..itd. Nato mi je narisala družinsko drevo. Zanimala jih je družina mame..se pravi mene in moje mame. Sprašuje te če imaš brate, sestre, ali imajo oni otroke, če je kaj oseb s PP v družini, če je kaj težav z zanositvijo,če je imela ss tvoja mama/se pravi babica otroka. O družini očeta ne sprašujejo tako natančno. To je naredila sestra in nato dala papirje genetičarki. Tam ti razloži vse o AC, da lahko v prvo ne uspe (tega nisem prej vedela), vse o motnjah, lažnih rezultatih, vprašaš jo lahko kaj te zanima-tako da prej razmisli. Mene je genetičarka kar pomirila, ker je taka topla oseba. Zmenili sva se točno vse glede posega (imela sem ga naslednji dan), ker je tudi ona ob posegu bila prisotna.
|
|
RE: genetski posvet pred amniocentezo? 27.12.2007 12:52:52
|
|
|
|
Leiah
|
Taula ti je kar natančno opisala kako je na genetskem posvetu!
|
|
RE: genetski posvet pred amniocentezo? 27.12.2007 13:39:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Taula, hvala za odgovor. Sicer pa grem samoplačniško na AC.
|
|
|
|
RE: genetski posvet pred amniocentezo? 27.12.2007 13:44:36
|
|
|
|
Taula
|
Preveri...mogoče cena vključuje tudi genetski. Srečno
|
|
RE: genetski posvet pred amniocentezo? 28.12.2007 7:35:04
|
|
|
|
jonna
|
Zadnje dni nenehno razmišljam o amniocentezi in tehtam za in proti. Tudi jaz bi šla samoplačniško, ker sem imela po nuhalni in DHT nizko tveganje. Ne morem se odločit. A lahko napišeš, kakšne rezultate si imela ti (anonimen) in kakšni so razlogi, da greš na AC?
|
|
|
|
RE: genetski posvet pred amniocentezo? 11.8.2010 10:52:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Je katera šla na AC, pa da je imela nujalno super bp, DHT test ji je pa razmerje znižal na 1:42? Zanima me tudi, če je katera odklonila poseg, kljub primeru, ki sem ga navedla in je rodila zdravo dete?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?