|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čuden glas
25.12.2007 1:43:23   
ALJA75
Moja 3 mesece stara dojenčica ima zdaj že drugi večer piskajoč glas, ko joče. Sploh se na joče prav ampak piska, ubožčica. Zjutraj tu pa tam malo zakiha, zakašlja, čez dan je sicer ok. Ali ima katera podbne izkušnje ali naj grem raje do pediatra?
Kaj predlagate, naj jo peljem ven?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čuden glas
25.12.2007 7:33:59   
anju
prehlad. če ni preveč mrzlo, jo po mojem lahko pelješ ven. tako jo zavij, da ji daš nekaj pred ustka, če diha skoz ustka zaradi polnega noska, da se zrak segreje preden ga vdihne.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čuden glas
25.12.2007 16:22:09   
duhica
Pri nas se je tako piskanje razvilo v vneto grlo. Mali je jokal, ko je kašljal, vročine ni imel, smo pa dobili antibiotik.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čuden glas
25.12.2007 17:07:53   
ALJA75
Hvala obema za odgovor. Danes sem jo peljala ven, pa se mi zdi da je do sedaj stanje še kar dobro. Duhica, ali se vneto grlo vidi (morda bolj rdeče) ?

(odgovor članu duhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čuden glas
9.1.2008 20:54:50   
ZmajTolovaj
ALJA75, kako je bilo z malo?? Zanima me, ker je pri nas danes zvečer podobno - pred kako uro sem jo dala spat, pa se je zbudila s piskajočim jokom, hropenjem, skoraj me je kap, sicer je bilo čez dan OK, noska nima zamašenega, vročine tudi ne, zdaj pa ne vem, kaj naj; na radiator sem ji dala mokro brisačo z nekaj kapljicami et. olja. Trenutno spi, tako da je očitno ne moti preveč, sliši se pa grozljivo, res.
PREDLOGI??? user posted image
Hvala!

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čuden glas
9.1.2008 23:14:43   
ALJA75
Zdravo ZmajTolovaj. Ja, vem kako je to grozno. Nam je pomagal sprehod, v času sprehoda prezračevanje stanovanja in pred spanjem smo malo vklapljali vlažilec. Stanje se je popravilo, tako, da pediater ni bil potreben, tudi danes je ok.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čuden glas
10.1.2008 19:28:21   
ZmajTolovaj
Živijo,
no, me veseli, da ste v redu preživeli, mi smo šli včeraj zvečer potem kar h dežurnemu, ker je bilo čezdalje slabše, dobili napotnico za otorinolaringologijo in ostali čez noč noter, diagnoza laringitis. Oddahnila sem si, da ni s pljuči kaj narobe, mala je dobila 2x inhalacije in je kot nova, sva šli popoldne domov, zdaj pa ji intenzivno vlaživa zrak v sobi in izvajamo inhalacije, joj kakšen cirkus smo imeli prejle. Samo, da je in bo OK, a ne user posted image .
LP!

_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu ALJA75)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: čuden glas
10.1.2008 19:35:07   
lunca77
Sm glih hotla napisat, da je po moje laringitis. Mi smo ga imeli tudi pa je pediatrinja rekla, da če začne piskat kr na balkon za kratek čas na hladno, da se glasilke skrčijo ali razširijo-sm pozabla, pa naj bi bilo bolje.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se živi brez mame? Težko. A nekateri ...
Kako živeti brez srca, pod katerim ste dihali in rasli, preden je svet postal nepredvidljiv.
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?