|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hematon
11.1.2005 11:02:13   
monja
Pozdravljene!

Prejšnji teden v sredo sem bila v bolnišnici zaradi krvavitve. Baje imam sprednjo lego maternice, zato se je pod maternico pojavila kri. Temu pravijo hemato. Zmerijo ti ga v milimetrih (nekaj krat nekaj). Pomembno je, da količina krvi ne narašča.
Krvavitev je še isti večer prenehala. v petek so mi spet naredili UZ, količina krvi se ni večala, s plodom je bilo vse normalno, zato sem lahko šla domov.
Moram pa ogromno počivati in se izogibati določenim opravilom.

Zanima me, ali je katera imela podobno izkušnjo in kaj "hematon" dejansko pomeni?????

Saj bom podrobneje povprašala svojo G. Toda čakam, da mi iz bolnice pošljejo odpustnico, šele nato lahko grem h G. So pa vaše izkušnje zlata vredne.

Hvala in en zborček :angel::angel::angel: vam pošiljam za vas in vaše :duda:.
monja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hematon
11.1.2005 11:10:41   
darjatimci
Pozdravljena!
Tudi jaz sem imela hematom,ki pa se je večal in na koncu se je zgodilo,kar se pač zgodi,če se ti je ustavil je to že dobro znamenje res počivaj in se drži navodil,meni je zdravnik rekel,da naj bo moje najtežje opravilo upravljanje z daljincem v roki pred TV,srečno,Darja!

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hematon
11.1.2005 13:16:38   
pravljica
tudi jaz sem imela hematom nekje v 5. tednu...vmes sem imela 2x rjav izcedek, a ni bilo zaradi hematoma, ker je ostajal isti...me je G vprašala, če mi da napotnico za v bolnico, pa sem raje počivala doma...po kakšnem mesecu je sam izginil...v glavnem, če ne raste, baje ni panike...mirovat moraš pa zato, da ne pride do vnetja...jaz nisem samo ležala, sem pa pazila, da nisem preveč "migala"
pri meni je zdaj vse ok...če pogledaš z druge strani, boš pa vsaj pikico večkrat vidla ;), sama nisem niti enkrat mislila negativno
l.p.

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hematon
12.1.2005 12:50:29   
sasa11
Čao!hematom pomeni da se ti naredi kakor ena bulica, ki se potem napolni s krvjo.Podobno kot modrica.nevarno je samo zato ker če poči bi eventuelno lahko krvavela, zato so tako previdni.ti jih kar ubogaj pa bo!!!:bravo:

(odgovor članu monja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?