|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NS in hormonski test
11.1.2005 7:57:05   
b.j.n.
Punce dobro jutro,

Vceraj sem imela test NS in rezultat je bil 1 proti 2500; Sicer mi je jasno, kaj to pomeni, me pa zanimajo vasi rezultati; Danes sibam se na hormonski test in me zanima ali moras biti tesc?

Hvala
papa
barbara
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NS in hormonski test
11.1.2005 8:43:55   
Grascakinja
Ojla,

Na hormonski test ne rabiš it tešča - ker gledajo hormone, ne ukvarjajo se kaj dosti s kakimi maščobami ali kaj podobnega. Rezultate boš dobila predvidoma v 10 dneh.
Moj rezultat po NS je bil 1:7400 in še nekaj, preračunano tveganje po presejalnem testu je pa 1:9541.

Držimo pesti, itak se pa nimaš kaj bat pri svojem rezultatu.

LP
Pupa25

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NS in hormonski test
11.1.2005 9:04:05   
dvojčica
Tudi jaz sem bila včeraj na NS, potem pa še na dodatnem hormonskem testu na polikliniki. Moja NS je 1:3800, vendar je tako nizek zaradi moje starosti, ki jo vnesejo v računalnik, in G je rekla, da je to čisto OK. Kri pa sem šla dat samo zaradi boljšega občutka, je rekla, da mi ni nujno iti. Na dodatni hormonski tet pa moraš iti v 24-ih urah po merjenju NS, drugače se testa medseboj ne dopolnjujeta. Sedaj čakam na rezultate.

Lp, dvojčica

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   NS in hormonski test
11.1.2005 9:39:00   
baby zara
Hojla,

zdaj ste še jaz čisto zmedena :zmeden2:. Jaz imam danes NS,.... torej bi morala jutri na hormonski test, da bi še kaj veljalo, kajne? Kam pa? Se je treba naročiti za hormonski test? Prosim, pomoč....

Zara,13t

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   NS in hormonski test
11.1.2005 10:01:49   
Vrtnica1
Tudi jaz sem bila včeraj na merjenju NS in je 1:3514 in menda je glede na mojo starost rezultat zelo dober. Tudi sama sem razmišljala, ali bi šla še na krvni test, ampak ker nisem iz lj, pa tudi zato, ker itak ni do amnio- centeze noben test 100%, sva se z možem odločila, da ne grem na ta test. Glavno, da bo otroček zdrav, sama pa ne bom zganjala panike zaradi 20% nesigurnosti. Poleg tega je bil naš :duda: tako nagajiv, da sploh ni hotel pokazati obrazka, tako da pri meni niti noska ni mogla pregledati, pa ne delam panike zaradi tega.
Kar bo, pa bo.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   NS in hormonski test
11.1.2005 10:35:22   
Joni
Jaz sem bila na NS v soboto in je bil rezultat 1:5440 - zdravnica je rekla, da je super in da naj me nič ne skrbi. Je pa tudi moja pika tako skakala po bušiju, da se je G kar namučila, da je zmerila vratno svetlino! Nadaljne, invazivnejše, torej diagnostične preiskave (amniocinteza, biopsija horionskih celic) priporočajo, če je verjetnost 1:300 in več (se pravi 1:299, 1:298...)!

Pa če pogledamo realno, tudi če bi bila 1:300, bi mogle imeti res "srečo", da bi se rodil z okvaro DS!

Lep pozdrav vsem,

Joni:nosecka:

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   NS in hormonski test
11.1.2005 10:38:44   
dvojčica
Krvni test naredite na Polikliniki, 1.nadstropje na okencu Laboratorij za odvzem krvi. Tam jim pokažeš list o NS in ti tudi zaračunajo (6.800-nekaj takega) in potem greš dat kri. Jaz sem bila tam okoli 12.ure in nisem čakala niti 15 minut. Je pa res, da zaradi tega ne delat panike. Vsaka se odloči po svoje, je pa pomembno test narediti v 24-ih urah. Tudi midva sva razmišljala o tem, da ne greva, ker pa sva že bila v Ljubljani in mi je tako rekla tudi kolegica, sva pač šla.
Tudi moj skriva obrazek, vendar smo potem videli tudi nosek. Rezultat NS pa je za mojo starost (30 let) tudi čisto OK.

Lp, dvojčica

(odgovor članu b.j.n.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?