|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža
22.12.2007 12:13:33   
J.L.
zanima me, koliko kg ste se poredile v prvi polovici nosečnosti in koliko v c eloti. jaz sem se zredila samo 1 kilo in sem v 22 tednu, pa sem sedaj malce v skrbeh. ta teden sem imela pregled morfologije, kjer je naš otroček za kakšen teden premajhen. čeprav je  ginekologinja rekla, da so odstopanja do dva tedna navzgor ali navzdol normalna, mi ni glih prijetno, da ne pridobivam kg. sedaj jem 2 majhna obroka na dan zraven, tak da mam skupno 5 obrokov dnevno, pa še vedno nič. je bila katera v podobni situaciji in je vseeno rodila zdravega user posted image . res bi se rada poredila, ker resnično nočem škoditi najini bebi, vendar nevem, zakaj se ne. user posted image  

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 22.12.2007 19:49:35 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TEŽA
22.12.2007 12:28:08   
Taula
Dokler ni G ne reče da je kaj narobe, se ne sekiraj.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2007 12:35:49   
Naja30
Otroku nič ne škodiš, on si vzame iz tvojih rezerv kar rabi. Edino ti se lahko slabše počutiš.
Če je za teden manjši, ni nič hudega, ne morejo vsi biti po tabelah user posted image  

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2007 12:39:57   
J.L.
strah me je, da se nebi poredila v celi nosečnosti niti kile in bi zaradi tega nastradala moja pikica. pa si resnično želim pridobiti na teži. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2007 12:42:16   
Naja30
Kot sem že napisala, otrok si vzame rezerve od mame. user posted image

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.12.2007 12:58:25   
J.L.

IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

Kot sem že napisala, otrok si vzame rezerve od mame. user posted image

sem kar malo pomirjena. hvala user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.12.2007 14:15:50   
pupika27
sem v 37 tednu in sem se celo nosečnost zredila le za pet kilogramov,pa je pupika v meni težka kar 2500g.pa mi vsi ginekologi pravijo da ni panike in je čisto vse ok.bebika si vzame kolikor rabi tako da se ne rabiš ničesar bat vse je in bo ok

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.12.2007 16:40:47   
SuzanaKK
Draga J. L. Tako se boš začela rediti, da ti nič ne bo jasno. Jaz sem se do morfologije zredila za dobra 2 kilograma, zdaj ko sem že praktično na koncu pa sem skupno že na 13 plusa. Otrok, ki pridobiva na velikosti in teži, plodovnica, posteljica, povečana količina krvi in seveda tudi malo maščobnih zalog, vse skupaj bo postalo bolj opazno tam od 6. meseca dalje, če si med bolj suhimi, drugače se pa itak ne smeš preveč rediti. Upam, da sem te malo potolažila.user posted image Lp

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.12.2007 17:20:09   
J.L.
suzanaKK glede kilogramov, lahko komot pridobim na teži, saj sem bolj suha. močno upam, da maš prav in da bojo odslej šle kile navzgor. user posted image seveda ne preveč ampak toliko, da bo najboljše za našo pikico.
dosti znank/cev mi pravi, da se mi sploh buši ne opazi, čeprav sem v 22tednu. user posted image meni se je doslej zdel precej viden, sedaj pa po tolikih izjavah, več sama nevem. kako pa je kaj z vašimi trebuščki?

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.12.2007 19:23:41   
SuzanaKK
Jaz imam baje rekordno malega, v 38. tednu je obseg 91 - 92 cm, je pa res, da sem štartala s 47 kg, sedaj jih imam skoraj 60, vendar še vedno nosim konfekcijsko št. 38, tako da ja, vse tisto, kar sem prej naštela (teža otroka, posteljica ...) tudi nanese kar nekaj kilogramčkov. Meni praktično vsak reče, da razen trebuščka (manjšalnouser posted image ), me ni kaj prida več skupaj. Bom pa prav kmalu lahko poročala, koliko bo pokazala tehnica po porodu, saj v bistvu že odštevamo dni do PDP-ja, ki je 3. 1. 2008.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2007 19:26:58   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Jaz imam baje rekordno malega, v 38. tednu je obseg 91 - 92 cm, je pa res, da sem štartala s 47 kg, sedaj jih imam skoraj 60, vendar še vedno nosim konfekcijsko št. 38, tako da ja, vse tisto, kar sem prej naštela (teža otroka, posteljica ...) tudi nanese kar nekaj kilogramčkov. Meni praktično vsak reče, da razen trebuščka (manjšalnouser posted image ), me ni kaj prida več skupaj. Bom pa prav kmalu lahko poročala, koliko bo pokazala tehnica po porodu, saj v bistvu že odštevamo dni do PDP-ja, ki je 3. 1. 2008.

glavno da bo vse OK. 3.1 pa bo kmalu tu, tak da že verjetno nestrpno odštevaš dneve. user posted image
hvala in pa srečno. user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.12.2007 21:59:58   
lukec
Da te pomirim še jaz. Prvo kilo sem pridelala šele v šestem mesecu. Sicer nisem ravno lahka kategorija, ampak sem bila od mojega G celo pohvaljena. Rodila sem v 39. tednu s +9 kg, Luka je tehtal 2800 gramov.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.12.2007 22:34:14   
J.L.
re hvala vsem, ki ste mi odgovorile in pomirile. user posted image
LP!

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......