Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nov paket za novorojenčka 21.12.2007 15:28:35
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Od 1. januarja se bo na dalo dobiti nov paket za novorojenčke. Starši lahko kot pomoč ob rojstvu otroka še vedno prejmejo denarni znesek v višini 250 evrov, lahko pa se odločijo za zavitek za novorojenca. Do zdaj so starši lahko izbirali med štirimi različnimi vrstami zavitkov, zdaj pa bo možna izbira med A in B ter t.i. e-zavitkom, ki si ga bodo upravičenci lahko oblikovali sami. V zavitku A so oblačila za novorojenčka, posteljnina, plenice, varnostni pripomočki in otroški avto sedež, zavitek B ima Trip-trap (Hopla) stolček namesto avto sedeža. V e-zavitku so pa izdelki, vsebovani v zavitku A in B, pa tudi drugi izdelki, kot so npr. voziček, posteljica, potovalna posteljica ali previjalna miza.
|
|
RE: Nov paket za novorojenčka 21.12.2007 15:41:41
|
|
|
|
Sandra*
|
Lepo da bodo končno mal spermenil, ampak midva sva se že odločila tako da bova spet vzela denar. Me pa prav zanima, če bodo zdaj kaj bol lušne stvari?
|
|
|
|
RE: Nov paket za novorojenčka 21.12.2007 15:46:50
|
|
|
|
Sandra*
|
Piše tudi tukaj in lahko si že ogledaš. Nabereš pa prav tako za 250 eur, tolk kokr dobiš če ti dajo denar, samo zdi se mi da so mal cenejši izdelki. No v oči mi je padla lupinica za katero je sicer tam najnižja cena 120 eur, tukaj pa je za 111. Mogoče se pa splača. LP
|
|
|
|
RE: Nov paket za novorojenčka 21.12.2007 15:47:17
|
|
|
|
gerilum
|
Jaz mislim da se da kar lepo skombinirat... recimo sedaj je maxi-cosi stolček noter, pa posteljica... Jaz imam sicer že vse doma in mi ne pride nič v poštev, če bi pa se komaj lotila z nakupovanjem pa bi definitivno vzela stolček, pa posteljico pa še kako malenkost daš zraven in je !
|
|
|
|
RE: Nov paket za novorojenčka 21.12.2007 21:59:28
|
|
|
|
Pia77
|
Že to, da imaš možnost izbire izdelkov, je velika prednost... Tudi npr. tetra plenice so malo cenejše kot v BC ali PP. Midva sva se sicer odločila za €, ker sva ogromno stvari dobila, če ne bi imela ničesar, pa ta e-zavitek sploh ni slaba varianta.
|
|
|
|
RE: Nov paket za novorojenčka 22.12.2007 12:39:38
|
|
|
|
Naja30
|
Lepo, da so malo spremenili ta sistem, da si lahko tudi sam oblikuješ paket. Ker pardon, ampak nekatere stvari so pa res kar nekaj brezveznega. Midva bova tudi drugič vzela denar, ker imamo še vse od tamale.
|
|
|
|
RE: Nov paket za novorojenčka 22.12.2007 17:13:51
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Tole je pa res prijetna sprememba. Škoda da že vse imava, tako da bova vzela denar. Sem pa mislila da bodo z novim letom povečali tudi znesek 250eur, pa zgleda da je isti ostal.
|
|
|
|
RE: Nov paket za novorojenčka 26.12.2007 18:59:13
|
|
|
|
ciklame
|
Hoj! Ej ne vem a sem čudna, al kaj, ampak kje na netu se da pa te nove pakete pogledat? Jest nikjer ne najdem. Januarja greva urejat papirje, pa morava tudi to izbrat. Sem bla čisto za denar, samo če so sedaj novi paketi.... lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?