|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prosim za nasvet
21.12.2007 8:20:08   
nely007
Pozdravljene!

Ker vas berem že nekaj časa, sem se tud sama odločila da se vam pridružum in sicer sem v veliki dilemi.
M naj bi dobila 15.12, oa je do danes še nisem, zato sem včeraj naredila CB test, pa mi je pokazal tko dvoumno da oba z možem nisva vedela kaj vidiva, lahko rečem da je bila druga črtica od pluska tolk slabo vidna, da res ne vem pr čem sm.

Me pa zanima naslednje, v soboto imamo namreč službeno zabavo - bowling, pa sem zdej v dvomih a se lahko udeležim tega al ne? Kolk je kej rizkirano?

Upam, da sem opisala dovolj jasno.

LP vsem
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prosim za nasvet
21.12.2007 8:22:56   
lelaval
Če se je ful slabo videlo, to pomeni , da si user posted image , le rezultat je slabo viden, ker še ni dovolj hormona prisotnega. Če boš čez par dni ponovila test, bo + zelo močan. No - čestitke user posted image  za pikico.
Bowling pa naj ne bi škodil - vsaj ne tako na začetku, tako, da se ga lahko mirne duše udeležiš.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu nely007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2007 8:24:17   
matt
Pojdi na zabavo in po pameti... pa bo vse OK. Glede dvoumnosti CB imam podobno izkušnjo, ki pa se je končala s krvavitvijo nekje 41 dan... Svetujem torej da počakaš nekaj dni in ponoviš test oz. lahko greš na krvni test, ki je bolj zanesljiv..

(odgovor članu nely007)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2007 8:26:02   
matt
čestitati pa sem pozabila... navijam da je to -to user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2007 8:36:26   
nely007
Hvala obema za odgovore, jaz resnično upam da bo uspelo oz. da je uspelo in da bo v ponedeljek (takrat bom nardila še 1x test) bolj izrazit +.

Na zabavi se bom pa maximalno trudila, da ne bo kej narobe.user posted image

(odgovor članu matt)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2007 9:01:29   
Anonimen
ČESTITKE!!

Pa sej nima bit kej narobe, če greš.. Uživaj.

(odgovor članu nely007)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2007 12:01:14   
Taula
Čestitam.user posted image user posted image Šibek plus pomeni le, da ni dovolj user posted image  hormona še.
Pojdi na zabavo, tam pa po pameti...brez alkohola, bowlaš pa lahko.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2007 13:14:22   
Kate26
Čestitam!!!user posted image  Tudi jaz se pridružujem ostalim odgovorom - brez skrbi lahko bowlaš.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2007 13:35:39   
jazzz27
čestitam!! Ti kar pojdi, nima bit kaj narobe!! samo alko pa v zelo majhnih količinah, za nazdravit!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.12.2007 13:53:44   
bastian111
Čestitam! Bolj se bližamo novemu letu ,bolj so dobre novice. Zabavaj se do meje!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.12.2007 13:33:52   
rokapi
Čez nekaj dni CB test ponovi. Imaš pa tudi možnost opravljanja krvnega testa, ki je povsem siguren.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?