Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ok. sedaj pa se res poslavljam za kak mesec 8.1.2005 11:11:58
|
|
|
|
india
|
Mojca, veliko uspehov pri pisanju,ko boš pa končala pa mi daj recept,kako ti je uspelo, saj mene tudi to čaka, pa ne pridem zraven! Ti se pa le tu in tam oglasi tudi s kakim mailom, ali s kakim klicem, bomo pa seveda poskrbele, da boš o vsem obveščena!:bravo::bravo::bravo: Se vidimo na Davidovem rojstnem dnevu,med tem pa pridno delaj!:rozica::rozica::rozica: Lepo se imej, pa pa, Miška:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ok. sedaj pa se res poslavljam za kak mesec 8.1.2005 11:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Veliko veliko sreče in uspeha pri pisanju diplomske:bravo:8)8)8)8)8)8)8)8)8) Pogumno na delo!!!!! Neva6:rozica:
|
|
|
|
ok. sedaj pa se res poslavljam za kak mesec 8.1.2005 13:06:55
|
|
|
|
Pupica
|
ja zdej je pa res že čas da greš:)-:)-:)-:)- no želimo ti veliko uspešepri pisanju, da boš čimprej končala, pa da oš uspešno zaključila študij!!!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
ok. sedaj pa se res poslavljam za kak mesec 8.1.2005 14:52:22
|
|
|
|
SANDY
|
ja ne moreš kar it...:hudicek::hudicek:! Samo urnik si narrdi. Za kako urco pa le uleti saj na ene dva tri dni :metulj:
|
|
|
|
ok. sedaj pa se res poslavljam za kak mesec 8.1.2005 18:46:38
|
|
|
|
Seven*
|
Kaj si pa studirala? Jaz tudi cakam na taksen podvig. Pisanje diplomske..
|
|
|
|
ok. sedaj pa se res poslavljam za kak mesec 8.1.2005 18:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Čimprej napiši in pridi nazaj na RR!!!!:love:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?