|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brce: 20t 4/7
20.12.2007 8:40:22   
Soncnica Sandra ***
Zdravo punce!
Imam vprašanje za vas, ki me zadnje dni spravlja že kar malo ob pamet!!!
Sem v 20t 4/7 in še vedno ne čutim brc mojega sončka zato me že kar malo skrbi, da kaj ni narobe. Ima mogoče katera podobne izkušnje?
Pregled imam jutri in vem, da bom jutri vseeno vse zvedela, ampak mere res skrbi, ker vse pišete, da ste prve brce čutile že med 18 in 19 tednom.
Prosim, če ima katere podobne izkušnje naj mi odgovori!!!!
Hvala

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 1.1.2008 12:24:38 >

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: BRCE: 20t 4/7
20.12.2007 8:43:55   
melanija
Poskušaj se uleči na hrbet in počakaj, moj se vedno začne bunit. Ta položaj jim ni najbolj po godu. Ali pa pojdi bolj na hitro gor pa dol po stopnicah in se potem uleži in počakaj - ponavadi jih tudi to zbudi (pregledih za ctg, če je otrok preveč miren te pošljejo parkrat po stopnicah gor pa dol).

Pa nič skrbet, moja prijateljica ga je začutila komaj v 22 t.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.12.2007 10:19:43   
Anonimen
Sončica Sandra,

nikar nič ne skrbi, jaz sem v sedaj v 19 tednu, prvo (čisto nežno) brciko pa se čutila sicer v 18 tednu, in to samo enkrat.

Tako, da tudi mi čakamo da se naš korenjaček še kaj oglasi.

Pa srečno

(odgovor članu melanija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.12.2007 10:50:10   
TinKiCa1
Pri meni pa najbolj brca, ko sem lačna user posted image takrat je res tečna..pa pol k e najem tud! user posted image sam je itaq več al manj skoz budna user posted image jst sm jih tud nekje konc 20t šele začutla! Brez skrbi! Vso srečo! 

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2007 9:23:16   
Winnie 017
ojla, si sedaj že kaj čutila, kaj je pregled pokazal? jaz čutim in slišim vse živo v mojem trebuhu (še lasten srčni utrip), samo mislim, da otroka ne ?!? sem pa v 21 tednu user posted image

(odgovor članu TinKiCa1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2007 11:04:30   
lolita700
moja kolegica je bila v 20t na pregledu in jo je g.vprašal če čuti že brcike.pa je rekla da še ne če je kaj narobe..ji je pa reku da v roku 3tednov jih more..in zdj v 22t jih je začutla...je pa res odvisno od posameznice-ene prej ene poznej..jst sem prve brcike začutla v 17t..

drgač pa ne skrbet-kr naenkrat bo user posted image začela brcat..user posted image user posted image

(odgovor članu Winnie 017)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.12.2007 12:12:09   
Netopirčy81
Jaz sem jih začutila med 20. in 21. tednuuser posted image . Mislim, da je res čist odvisno od posameznice, kdaj in koliko občuti.

Neposredna povezava do sporočila: 7
31.12.2007 12:21:02   
tosja
Prvi gibi je normalno, če se začutijo do 22t - tako da, nič sekirat!
Možno, da so čist nežni, da te  tvoj user posted image boža... user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2007 12:49:42   
Naja30
Do zdaj jih je sigurno že začutila user posted image  Je pa normalno tudi do 24t, če je to prva nosečnost.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.12.2007 21:03:23   
mateyka
jaz sem čutila metuljčke v trebuhu in se mi je zdel, da mam prebavne motnje - tooook nežno user posted image metuljčki pa so postale prave brce v zadnjih mesecih in ti povem, da je bla taka "športnica" da bi raj vidla, da bi bla bolj mirne sorte user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.1.2008 11:44:27   
Soncnica Sandra ***
Zdravo, zdravo!

Punce najprej hvala za odgovore!
Sem pa sedaj že čutila brce ja, in mislim da bo mali/mala pravi nogometaš!! user posted image

Še enkrat hvala za odgovore in uživajta še ta dva praznična dneva!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.1.2008 9:56:40   
Kaja08
Dan punce! Imam še jaz eno vprašanje v zvezi  z brcanjem user posted image . Sem v 19. tednu, prve brcike sem začutila kakšna 2 tedna nazaj in je bilo prou fletn, ko me je user posted image  vsake tolk opomnil, da je notr - še posebno po jedi. Sedaj pa že par dni nič ne čutim, oziroma le redko kdaj. In seveda zdej zganjam paniko (pa sem vedno trdila, da jaz pa že ne bom panična nosečnica user posted image ). A je možno, da se mali tako obrne, da kaže hrbet in da ga zato ne čutim??? 
Hvala za odgovore!! lp

Neposredna povezava do sporočila: 12
2.1.2008 10:09:13   
Anonimen
Jaz sem prve brce čutila zelo kmalu, ampak sem ravno ležala v bolnici par dni in ko si čisto na miru, pa tišina je skoz, bolj opaziš.

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.1.2008 19:48:53   
Naja30
Na začetku lahko enkrat čutiš brcike, potem pa nekaj dni nič. Ali tednov. Od 24t pa naj bi bile brce redne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.1.2008 21:01:46   
Soncnica Sandra ***
Kaja08 naj ti povem, da je bilo pri meni enako, tako da nič ne skrbi, vse bo vredu, kmalu boš spet čutila svojega sončka.
Mogoče mu sedaj še ne paše, da bi razgrajal in delal mamici veselje, vendar bo zelo kmalu prišel čas, ko ga boš čutila vsak dan in to večkrat!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.1.2008 9:44:25   
Bonnie_RR
Js sem prve brcike začutila v 19. tednu. Niso bile pa konstantne, recimo vsak dan. Kakšen dan ja, kakšen dan ne... Mi je G povedala, da imajo notri še toliko prostora, da je to čist normalno.user posted image
No, kasneje pa postajajo vse močnejše. Proti koncu, ko imajo pa že res bolj malo prostora, čutiš pa vsak premik.

Lp

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

Neposredna povezava do sporočila: 16
4.1.2008 21:04:09   
hmm...
Soncnica Sandra ***   Brez skrbi. Ene jih pač prej začutijo, ene pozneje. Mogoče pa si jih že, pa nisi bila dovolj pozorna oziroma so bile tako zelo nežne. Kljub temu ti iskreno želim, da bi tiste taprave brcike začutila čimprej. user posted image user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?