|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 10:29:52   
pufi 2003
lep pozdrav!

odlocila sem, da se tudi jaz oglasim v forumu nosec
nost in vas prosim za pomoc. S fantom se trudiva, da bi zanosila, a ker nam ze nekajkrat ni uspelo sem poskusila s testi za ugotavljanje plodnosti - ovulacije v urinu. Poskusila sem ga 13. in 14. dan po menstruaciji, a mi do sedaj se ni pokazal, da bi imela ovulacijo (ravnam se po navodilih). Zato me zanima, ce je kdo ze poskusil te teste in jih pozna, ce mi lahko kaj vec napise o njih.

pufi2003
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 11:01:28   
kofetek2010
Si boš morala kar BT merit vsako jutro kar nekaj časa (vsaj 3 mesece), da bo G (ali pa ti) ugotovil oz. razbral kdaj imaš O!

lp
jana73

(odgovor članu pufi 2003)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 11:45:10   
Skye
priporočam ti knjigo "Naravno in zanesljivo" - priročnik za naravno načrtovanje družine - res je dobra in iz nje boš dobila odgovore na marsikatero vprašanje.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 11:51:34   
baguSka
Skye kakšna pa je ta knjiga? A se jo kupi al jo majo v knjižnicah? Kaj pa kej povejo oz.priporočajo (na kratko - če se da :)).

Neposredna povezava do sporočila: 4
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 12:01:48   
Skye
http://www.mohorjeva.org/knjiga.php?id=224b

pojdi na ta link baguska....si jo lahko online naročiš, če jo imajo pa v knjižnicah pa ne vem.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 12:25:07   
baguSka
Skye hvala za link, ampak jst običajno ne kupim nekaj kar ni preverjeno oz. nekaj kar ne vem zakaj se gre. 3 tisoč je že nekaj. Pri knjigah sem zlo skeptična in dokler je ne vidm in preverim je ne kupim. Prav zato sem ti postavila vprašanje če knjigico oz. priročnik poznaš in kakšen se ti zdi?
Hvala vseeno in veliko sreče! :):sloncek::)

Neposredna povezava do sporočila: 6
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 12:29:25   
baguSka
Še ena T! Sama si O sicer ne računam in merim in testiram (še zaenkrat), lahko ti pa povem po izpovedi drugih punc, da so ovulacije zelo različne in je lahko na začetku, na sredini al pa na koncu ciklusa, lahko je pa sploh ni. Tko da če boš hotela pri sebi zanesljivo ugotoviti kdaj jo imaš, boš morala poskusit z merjenjem BT ali pa s testerji ali kaj pdb. Lahko se v nekaterih primerih zanašaš tudi na izcedke a niso povsem zanesljivi..
Lep dan,
:sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 12:30:52   
Skye
sorry za pomankljiv odgovor...jaz sem si jo kupila in se mi zdi super, saj je vse natančno in zelo razumljivo opisano in narisano.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 12:32:41   
sade
dobra novica preverila na cobiss in to knjigo imajo v knjižnici, zha vse ki nas to zanima!!!!:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 13:02:25   
Mirna
Pufi2003

O lahko nastopi, ali pa je tisti mesec ni. Ni receno, da ti bo bazalna T.delovala. Meni npr. ni. Niti ni receno, da bos po sluzi lahko videla, ali je O a ni. Enkrat, ze sto let nazaj, mi je gineko.rekla, da je O takrat, ko imas obcutek, da si spodaj vsa mokra. In jaz sem resnicno imela tak obcutek velikokrat, ko sem imela O.

Ali si naredila teste 13.in 14.dan od 1.dneva menstre, ali od zadnjega?

Lahko si kupil Ftest (fertility test),kjer s pomocjo sline ali pa sluzi ugotavljas plodne in neplodne dneve. Moja kolegica ima s tem testom pozitivne izkusnje. Stane nekaj cez 3 jurjcke, je pa za veckratno uporabo.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 14:27:44   
Anitka
Hoj!

Jaz imam izkušnje s testi iz ZDA in sem z njim zelo zadovoljna:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Pufi 2003 morda bo O šele 16./17. dan.

:metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 20:05:57   
Sisy
po to se pa tudi jaz podpišem! Te ameriški ovulacijski testi so res super, sam ne vem zakaj nama ne rata...pa tako sva med O pridna.....:ups:

No mogoče bo pa kaj ta mesec....;)

Neposredna povezava do sporočila: 12
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 21:13:20   
miska2004
Jaz sem včeraj kupila une nizozemske teste, sprobala enega včeraj...bila samo ena črta :(
So tile iz ZDA enaki za uporabo??
Jih kar nekaj hvalite, bo treba poskusit...:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   ovulacija in pomoc
7.1.2005 21:13:41   
Pia73
Sisy verjetno zato, ker je v vsakem ciklusu samo 25% možnosti, da uspe,...

Neposredna povezava do sporočila: 14
   ovulacija in pomoc
8.1.2005 10:45:21   
Sisy
ja sej vem....:( ampak če pomnožim 6 mesecev (v toliko poskusih namaše ni ratal) krat 25% je to že 150 %....:)- mal se hecam....

Neposredna povezava do sporočila: 15
   ovulacija in pomoc
8.1.2005 12:25:01   
Anitka
Miška 2004 testi iz ZDA se uporabljajo kot večina ostalih. Pomočiš v urin in čakaš na črtice.

SISY boš vidla, da nama še pred pomladjo uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 16
   ovulacija in pomoc
8.1.2005 13:04:49   
pufi 2003
najlepsa hvala vsem vam - prijateljicam, ki ste si vzele cas in mi odgovorile na moje vprasanje!
lep pozdravcek pa veliko srece vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 17
   ovulacija in pomoc
8.1.2005 13:09:31   
pufi 2003
pozdravcek Mirna!

Teste sem naredila 13. in 14. dan od prvega dne menstruacije in ne od zadnjega.
Ker so bili negativni jih bom poskusila se 15., 16.,... in lahko se kateri dan, da ugotovim kdaj bo nastopila O.
Baje, da ni nujno zmeri nekje v sredini ciklusa. Pri meni ocitno ni v sredini, le upam pa lahko, da je ~e nisem zamudila (da sem jo imela pred 13. dnem po menstruaciji).
POZDRAVCEK!

Neposredna povezava do sporočila: 18
   ovulacija in pomoc
8.1.2005 18:03:03   
Sisy
Anitka držim pesti za obe da imaš prav! :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?