|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediatrinja Andreja Krebs
18.12.2007 1:26:33   
pearl
Pozdravljene!
Zaradi odhoda našega pediatra v čisto drugo funkcijo, ga nadomešča ga. Andreja Krebs (ZD A. Drolca Maribor).

Že ima morda katera kakšne izkušnje z njo?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediatrinja Andreja Krebs
18.12.2007 9:16:32   
bobika
Na to pediatrinjo smo naleteli pred enim tednom, ko je imala tamala vnetje ušes in ni delala naša p.
Meni se je zdela zelo dobra p. Se je malo pohecala in se mi zdi, da ima prav poseben (moderen ali kako bi se temu reklo) pristop, do otrok in do zdravljenja bolezni.
Jaz jo lahko samo pohvalim.

(odgovor članu pearl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.12.2007 12:21:13   
pupika
Mi smo z njo zadovoljni. Tudi jaz sem zamenja pediatra in sem si izbrala njo po priporočilu sester v zdravstvenem domu. Res je zelo prijazna do malega in skuša  čim bolj na lep način ga pregledat. Katerega pediatra pa ste prej imeli.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.12.2007 13:07:16   
doroteja23
Mi smo tudi prej imeli Završnika in mi je blo res žaluser posted image , ko je šel vstran. Zdaj imamo dr. Krebs in sem full  zadovoljna z njo. No meni je super. Tudi vse sestre jo full hvalijo in tud odnos ima full prijazen. Da se pogovorit z njo in karkoli jo prosiš se da uredit. user posted image user posted image V glavnem meni je superca.user posted image user posted image

Imeti otroka je zaneslijvo
najbolj čudovita brezumnost,
ki jo zgrešita zaljubljenca.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.12.2007 20:50:42   
Salja
Enkrat bila pri njej in je naredila super vtis name!user posted image

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2007 2:03:56   
pearl
Same super informacije. Bom tamalo z veseljem naročila na sistematski pregled pri njej.

(odgovor članu Salja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2010 8:19:18   
UrbanU
mi imamo Krebsovo in smo ful zadovoljni z njo tak ko praviš ima neki posebni pristop, vse kaj vprašaš ti lepo in pove nič ji ni težko za kaj koli prideš tja pa če je to čisto blesava stvar.user posted image user posted image

URBAN 20.05.2010

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2010 13:43:44   
Pikica_82
Meni je tudi krasna pediatrinja! Prijazna, umirjena, vse lepo razloži, svetuje tudi iz lastnih izkušenj (kot mama). Tudi sestre pri njej so krasne.

(odgovor članu UrbanU)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2010 18:25:17   
mojca83
nam je tudi super!user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?