Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ovulacija par dni pred M?? 6.1.2005 20:57:53
|
|
|
|
tinkamiška
|
Miška, sem vidla, da si prišla na debato mal niži, pa smo vse že odšle. Nič zato, sej je jutri petek in ta debata je ponavadi v petek;) Glede O sem pa že brala, da jo imajo nekatere par dni pred M, pa da ni nujno, da jo imaš vsak ciklus, pa da jo maš enkrat prej drugič kasneje,... Pušenjak pravi, da naj bi :sloncek::sloncek: na vsake dva dni in da tako O ne moreš zamuditi... Držim pesti:miska: Zdej grem pa dol z RR-ja. Lahko noč in lepe sanje!:rozica: Tinka
|
|
|
|
ovulacija par dni pred M?? 6.1.2005 21:05:49
|
|
|
|
NinaŠ
|
Kaj še visiš tu gor? Veselo na delo :sloncek: :sloncek: , vsaj za vsak slučaj... :)- jaz s tus strinjam s tisto izjavo dr. Pušenjaka, ki jo je omenila tinkamiška. :sloncek: :sloncek: :bravo:
|
|
|
|
ovulacija par dni pred M?? 7.1.2005 10:26:48
|
|
|
|
saba
|
je čisto možno ko sem jaz septembra zanosila mi je g. rekel da sem imela O. tik pred M. zato pa zdaj, ki sva v ponovnih bojih po ss , :sloncek::sloncek: vsak 2-3 dan čez cel mesec, tudi tik pred M. lp saba
|
|
|
|
ovulacija par dni pred M?? 7.1.2005 13:11:21
|
|
|
|
Špelka
|
Jest pa mislim, da to skoraj ni mogoče, saj v vseh njigah o ženskih zadevah piše, da je čas od O do M edina stalnica za vse ženske ne glede na dolžino ciklusa in znaša od 12-15 dni. Kaj pa vem... Najbolje, da naslednji mesec poskusiš z ovulacijskimi testi. Za vsak slučaj pa le pridno na delo!!! :kuza::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
ovulacija par dni pred M?? 7.1.2005 13:12:23
|
|
|
|
manja11
|
Ovulacija malo pred M sploh ni tako redka, moja prijateljica je tako zanosila. Včasih pa laho pride po besedah moje ginekologinje do manjših ovulacij poleg glavne. Kar se pa BT tiče, jaz jo zadnje mesece tudi merim in je živa katastrofa, laho gre za kakšen prehlad, vnetje mehurja, karkoli pa se poviša za nekaj st. lp:miska:
|
|
|
|
ovulacija par dni pred M?? 7.1.2005 13:18:21
|
|
|
|
saba
|
jaz sem vedno imela O. tik pred M., to mi je G. potrdil in tudi temperatura je bila takrat višja.......zato je mogoče.........saj sem tako tudi zanosila septembra...torej ni le v teoriji ampak tudi v praksi. lp saba
|
|
|
|
ovulacija par dni pred M?? 7.1.2005 13:26:48
|
|
|
|
kofetek2010
|
Jaz sem tudi na podlagi merjenja BT zanosila, saj sem imela O tudi tik pred M. Zato lepo spremljaj svoj potresni list in G bo že znal razbrat kako in kaj. lp jana73
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?