|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in krvodajalstvo
17.12.2007 15:30:27   
Anonimen
Kot kaže sem zanosila (rahla črtica), zamuja mi 2 dni. Problem pa je v tem da sem šla pred tremi tedni na krvodajalsko akcijo. Ali lahko otroku kaj škoduje, glede na to da so mi vzeli 4 dcl krvi?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in krvodajalstvo
17.12.2007 15:33:42   
Kate26
Ne, kri se ti je nadomestila že v prvem tednu, tako da nič ne skrbi, vse je O.K.
Drugače pa, čestitam!!!!!user posted image user posted image user posted image  Lepo user posted image  ti želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2007 15:39:35   
dskubin
Če si zdrava, se ti kri obnovi v 2 dneh, se mi zdi. Tko da ni panike sploh.

Čestitke tudi od nas, pa lepo nosečnost in zdravega navihanč-ka/ko/ke. user posted image

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2007 22:16:34   
Anonimen
Jaz sem šla pa sem bila 14 dni noseča (nisem vedla) pa na srečo ni bilo nič narobe.

(odgovor članu dskubin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2007 23:28:42   
polaris
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2007 23:42:30   
Kepica83
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.12.2007 8:23:45   
Taula
Čestitam.user posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.12.2007 8:27:11   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image   kdo pa si? Mislim, komu čestitam? user posted image user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
18.12.2007 9:09:30   
bastian111
Dobro delo je nagrajeno. Čestitam in želim vse dobro v naprej. Zdaj see pa malo zadrži z krvodajalstvom,vsaj do konca nosečnosti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2007 10:23:49   
jazzz27
jaz tudi mislim, da ni nič narobe, saj je kasneje prišlo do O in si zanosila, čestitam!!!

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.12.2007 13:17:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

user posted image user posted image user posted image   kdo pa si? Mislim, komu čestitam? user posted image user posted image

Se bom razkrila, samo moram še mojemu povedat, ker nočem da je spet razočaran. On pa tudi RR spremlja. Bom počakala do 22.12 ko ima rojstni dan (če bom zdržala)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
18.12.2007 13:27:51   
bastian111
Lepšega darila mu ne bi mogla dat! Čestitke še enkrat obema,ter Vesele božično novo letne praznike!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.12.2007 14:01:52   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

Se bom razkrila, samo moram še mojemu povedat, ker nočem da je spet razočaran. On pa tudi RR spremlja. Bom počakala do 22.12 ko ima rojstni dan (če bom zdržala)user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da si se že razkrinkala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?