|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Lepinje - pomoč prosim
17.12.2007 12:44:29   
Anonimen
Včeraj sem nardila lepinje. Ampak moj recept ni ravno natančen, pa so lepinje ful čudnega okusa.
A jih je katera že delala kdaj?

Mi znate svetovat kaj nardim da bodo boljšega okusa (zdej majo namreč ful okus po kvasu).

Sem pa dala 450gr moke
2dc jogurta
olje
sol
sladkor
vodo

vse razen jogurta in moke, sem dala na približno mker ni pisalo kolk česa je treba dat?
kaj sem nardila narobe?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Lepinje - pomoč prosim
17.12.2007 12:47:52   
natasaom
moj kruh je tud imel okus po kvasu..sem rabila nekaj časa,da sem ugotovila,da sem ga premalo časa pekla.sedaj je pa ful dober
mogoče je pri lepinjah isto- da si premalo časa pekla in imajo zato okus po kvasu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.12.2007 12:49:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

moj kruh je tud imel okus po kvasu..sem rabila nekaj časa,da sem ugotovila,da sem ga premalo časa pekla.sedaj je pa ful dober
mogoče je pri lepinjah isto- da si premalo časa pekla in imajo zato okus po kvasu

No to je pa pisalo da moram 15 minut pečt na 200 stopinj. Čeprav jaz bi še malo (so ble take ful blede). Sam pečeno je pa blo. Bom naslednjič mal dlje pekla.. upam da bo bolje.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2007 12:56:35   
natasaom
veliko je odvisn tud od pečice,jest zdej kruh lepo pečem skoraj 1h na 200 pa je zares dober.prej je bilo pa kr nekej-sam moj ni upal nč komentirat.probaj pečt malo dalj časa pa boš vidla,da bo dobr.pa obvezno moko presej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2007 12:57:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

pa obvezno moko presej

presejem? KK pa to naredim?user posted image

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2007 12:59:13   
ziva_
jaz sem jih delala, in pridejo super. delala sem jih po tem receptu http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4768 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2007 12:59:35   
natasaom
tko kot otroci v peskoniku user posted image   kar z cedilko lahko..je bolj mehek kruhek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2007 13:00:08   
ziva_
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=4768

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2007 13:42:16   
Anonimen
O hvala za recepte... super... bom drugič po tem probala.

(odgovor članu ziva_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
20.12.2007 18:51:58   
g
Kolk kvasa pa si dala na 450 g moke? Mogoče pa si dala preveč kvasa?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...
Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?