Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: varčevalne sheme stanovanjskega sklada 16.12.2007 21:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Si zamudila za 5 mesecev. Mislim, da bo spet drugo leto nekaj malega.
|
|
|
|
RE: varčevalne sheme stanovanjskega sklada 16.12.2007 21:14:55
|
|
|
|
pinkiponki
|
ma mi je ena rekla, da naj bi be nekaj še blo, pa neki časa nazaj vem da je blo, pa ne 5 , mejbi dva meseca, če ne še manj....
|
|
RE: varčevalne sheme stanovanjskega sklada 16.12.2007 21:35:48
|
|
|
|
*bubi*
|
NLB vsake toliko še oglašuje proste lote. Pokliči in vprašaj.
|
|
RE: varčevalne sheme stanovanjskega sklada 17.12.2007 12:19:38
|
|
|
|
piščanc
|
če so še prosti loti pri bankah, potem je vseeno kdaj se prijaviš, pokliči banke in vprašaj. in varčevanje pri stanovanjski shemi ni pogoj za stanovanje. se ti mora pa varčevanje izteči, da ga lahko koristiš, mislim da je min 5 let.
|
|
RE: varčevalne sheme stanovanjskega sklada 17.12.2007 12:32:13
|
|
|
|
sazi
|
tule si najdeš vse o zadnjem razpisu. Glede na to, da so se lanski loti dali dobiti še po več kot pol leta, se jih zagotovo da še na ateri banki - pa ni važno, če si njen komitent ali ne. http://www.stanovanjskisklad-rs.si/index.php?location=1_1_0_0_0&range=0&showElement=158 Šteje pa, če imaš varčevanje v vsakem primeru, tudi, če ti še ni poteklo. Le tisti, ki so začeli varčevati prejšnja leta, imajo pred tabo prednost, ti imaš pa v vsakem primeru prednost pred vsemi, ki ne varčujejo v shemi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?