Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bela, črna in srebro-dodatki... 14.12.2007 21:37:38
|
|
|
|
Paštetka
|
na belo ti nabolj paše srebrno. Jaz bi dala srebrn širok pas in srebrno verižico. Če bi bil nakit črn, bi bilo preveč črno-belo
|
|
|
|
RE: bela, črna in srebro-dodatki... 14.12.2007 21:40:25
|
|
|
|
rija
|
jaz pa bi kar pozabila tisti bel pulover bi se raje dala cela v črno, pa potem kakšne srebrne dodatke, glede na to, da so nohti črnobeli....da te kdo za kelnarco ne zamenja....
|
|
RE: bela, črna in srebro-dodatki... 14.12.2007 21:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tekila živjo punce....še jaz bi rabila kakšen nasvet- jutri imamo neko zabavo in bi oblekla sledeče-črnji škornji, črne žabe,črne tričetrt hlače potem pa bel tanek polover in čez mikico-črno kratek rokav, vse ok do tu-imam pa črno-bele nohte-marmorirane(če katera ve kako to izgleda).....kakšen nakit naj bi dala na to- srebrno, črno ali belo, mogoče bi imala bel pas??? Meni ni vse ok do tu , mi je pa vsega preveč...kr vroče mi je postalo ko sem brala, kaj šele da bi oblekla..
|
|
|
|
RE: bela, črna in srebro-dodatki... 14.12.2007 22:19:38
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo pazite se vi mene, k vas dobim.... pa kaj sj mi ne bo vroče......sj je to čisto tanko-pa še slaki špilajo tko da mi res ne bo
|
|
|
|
RE: bela, črna in srebro-dodatki... 14.12.2007 22:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Če imaš za vratom odprto, si daj kakšno črno kratko verižico okoli vratu. Lahko pa tudi bele perle, če misliš biti bolj nežna. Jaz ima m eno fajn verižico iz perl, takih bolj velikih, vmes so pa kvadratni srebrni glidi, da ni preveč posukrano. Tisto fajn poživi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?