Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Zajec in prehrana, navade 14.12.2007 19:38:55
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, spet jaz s svojim zajcem, v bistvu čisto natančno pritlikavim kuncem.Koliko naj bi na dan pojedel?Ker danes mi reče fotr, da je ful požrešen, ker ogromno solate poje..jaz mu pa rečem, a ti mu jo tudi daješ? Torej od obeh ful poje... Pa še to: naš kunec ima zoprno navado, da skoz hoče v kakšno luknjo.Danes sem ga naprimer s kuhalnico vlekla ven iz prostorčka med steno in hladilnikom A se to sčasoma odvadi ali imajo to v krvi?Ja, sej vem, da so glupa vprašanja, ampak nisem še nikoli imela kunca, pa zato sprašujem, če katera več ve.
|
|
RE: Zajec in prehrana, navade 14.12.2007 19:45:46
|
|
|
|
trixi
|
mi mu ne vagamo, poje pač kolikor mu paše v luknje tudi naš rad tišči, sam zna pridet sam ven- magari rikverc a ga maš spuščenega po stanovanju?
|
|
|
|
RE: Zajec in prehrana, navade 14.12.2007 20:11:08
|
|
|
|
Njuškalo
|
Midva z možem sva ga poskusila najprej malo tako dajat na posteljo, kavč..pa v kakšen kot stanovanja, da se počasi navadi.Vendar je povsod hotel lulati in seveda je za sabo puščal tudi kakšen kakec In potem sem ga imela dost, sem rekla, zdaj mu pa vrata od kletke odpriva pa naj se malo znajde.In nisem mogla verjet, mulc je točno vedel, kam in kako je treba na wc.Niti enkrat ni nič naredil zunaj, vedno gre zgledno v kletko.Tako, da sva ga sorazmerno s tem pač spustila povsod v stanovanju.Edino v dnevni sobi pazim, ker bi se lahko splazil za omaro.Ampak, da bo šel v kuhinji za hladilnik, mi pa na misel ni prišlo.Drugače je pa kot kakšen psiček, ko me vidi, teče za mano, če sem v sobi in imam vrata zaprta, s tačko popraska po vratih, da ga spustim noter Ja, faca je, samo je pa res veliko, se mi zdi.
|
|
RE: Zajec in prehrana, navade 14.12.2007 20:19:09
|
|
|
|
helloKitty
|
Pazi da ti kšn kabel ne precvikne. Nam ga je od telefona, pa je blo po dveh dneh že mal čudn da noben ne kliče, in pogledam - pregriznjen kabel. Pa vrata so nam tud pogrizl. Jih je mogla mami z rjavim flomastrom barvat da ne bi fotr vidu
|
|
|
|
RE: Zajec in prehrana, navade 14.12.2007 20:20:22
|
|
|
|
trixi
|
eko, naša faca pa nima trta mrta da bi se prosto po Prešernu sprehajal okoli, ker po dnevni požre vse kable, ga je treba ahtat bolj kot malega otroka. Na kavču pa ne ostane, naš se je naučil celo po stopnicah gor in dol, s kavča zna pa samo dol. Da so pa zajčki čiste živali kar se WC tiče sem pa vedla, ker jih je že prej imela sestrična. Saj hvala bogu, tako ga vsaj v kletko spravim, ko ga nekam stisne . Sicer pa to ni moj zajc, jaz ga imam samo zdaj v oskrbi, ker je hči med tednom v Ljubljani.
|
|
|
|
RE: Zajec in prehrana, navade 14.12.2007 20:24:09
|
|
|
|
trixi
|
IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty Pazi da ti kšn kabel ne precvikne. Nam ga je od telefona, pa je blo po dveh dneh že mal čudn da noben ne kliče, in pogledam - pregriznjen kabel. Pa vrata so nam tud pogrizl. Jih je mogla mami z rjavim flomastrom barvat da ne bi fotr vidu ja, sej ko ne dela net najprej čekiramo kable. Nam je uničil kabel od zvočnika, skener, printer, miško, ...pa še kaj, tako da boljš da samo od daleč gledamo. Naš tata pravi, da bo pečenka
|
|
|
|
RE: Zajec in prehrana, navade 14.12.2007 20:31:45
|
|
|
|
blue sky
|
Jaz sem imela pritlikavega kunca 7 let, letos pa smo jo žal morali uspavati, ker ji ni bilo več pomoči. Kar se prehrane tiče, mora zajček pojesti veliko svežega (trava, korenje, solata) in čim manj briketov in teh priboljškov (tako je meni svetoval veterinar). To, da pa je radoveden, je pa za zajce čisto normalno. Meni je moja Lepotička enkrat oreng precviknila električni kabel in sem se čudila, da je ni streslo. Tako, da pazi, ker zajci so glodavci in bi res poglodali vse, kar jim pride pod zobe.
|
|
|
|
RE: Zajec in prehrana, navade 17.12.2007 20:58:19
|
|
|
|
Njuškalo
|
Evo: imamo par- zajec + morski prašiček.Morski prašiček je še ves prestrašen, zajček bi se pa igral z njim in mu skoz teži.Saj se bosta navadila en na drugega.Sta pa ful face
|
|
RE: Zajec in prehrana, navade 19.12.2007 12:47:00
|
|
|
|
Taula
|
Zajci so požrešni in pojejo vse kar vidijo. Naš je poleti na balkonu jedel omet.
|
|
RE: Zajec in prehrana, navade 22.12.2007 21:25:19
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ja, res so ful požrešni Vsaj ta naš.Mu daš solato, je kot, da ni jedel že 3 tedne Sicer je pa tako, da je prašičku tako težil, da smo dali pregrado vmes v kletko.Dobro, da je kletka ful velika.Je bil pujsek ves popraskan od zajčjih krempljev, pa cvilil je ponoči in podnevi, ko ga je zverina lovila.Naš zajec je očitno rajši sam.Smo pa pujsku potem nabavili eno pujsiko, ki je pa res Visokost Gospa je brez zadržkov zavzela hiško, noter ga spusti samo, če se česa boji..drugače pa revež spi izven hiške.Jaz tudi ne vem, kaj mu je, da se ji tako pusti Pa ona še cvili ponoči..pa pogledaš, kaj ji je..in vidiš, da ji noben nič noče..vsi spijo, njej se pa dogaja... Aja, pa še sumim jo, da je breja (ali kako se reče pri prašičkih) , ker je res bajsa..a je možno, da je pri enem mesecu že breja, da bi prišla taka iz trgovine že?
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?