|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje in nosečnost
14.12.2007 19:02:20   
Firbec
Pozdravljene!

Sem v 7. tednu user posted image , moj sinek pa je star eno leto in ga še vedno dojim. Že cel teden me ob dojenju zelo bolijo dojke (kot na začetku, ko sva se še učila cuzat). Ali mislite, da bi zaradi nosečnosti morala prekiniti z dojenjem? Kakšna je vaše praksa? Aja, imam še cel kup miomov - mislite, da bi lahko kombinacija dojenje + miomi povzročila SS?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dojenje in nosečnost
14.12.2007 20:59:03   
Naja30
Zadnjega vprašanja ne vem, po moje pa da ne. Vprašaj G.
Drugače pa če si noseča, lahko mirne volje dojiš naprej. Jaz sem sicer ukinila dojenje, ko je bila mala stara 11m in jaz noseča cca 2m, ker mi je bilo zelo slabo in še bolj sem bila utrujena in nikakva po dojenju. Pa tudi mleka je bilo že čisto malo in se je večinoma samo še cartala. Če ne bi bila noseča, bi jo še dojila in tudi. če bi malo bolje vse skupaj prenesla.

(odgovor članu Firbec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2007 21:03:10   
PBJ
Prvega sem dojila še 4 mesece druge nosečnosti. Dojil se je pa samo še enkrat dnevno. Potem sva prenehala.
Dojenje pa ne povzroča splava - lahko pogledaš tudi na Med over net, kjer odgovarja dr. Pušenjak na forumu Ginekologija in na forum Dojenje.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Firbec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2007 13:13:13   
Firbec
Punci hvala user posted image ! Sta me potolažili.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?