|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   samoplačniški uz
4.1.2005 16:01:14   
Teya
zanima me, kolikšna je čakalna doba na samoplačniški uz oz. koliko časa ste ve čakale na vrsto...pa še kolikšna je približna cena in kje bi se lahko naročila? totalno sem panična, saj še nisem imela prvega pregleda, v mojem telesu pa se kak dan preveč, kak dan premalo dogaja....
full hvala za informacije!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   samoplačniški uz
4.1.2005 16:05:59   
Teya
evo, čist sm zgubljena.....:ups: za lj me zanima....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   samoplačniški uz
4.1.2005 16:35:20   
Gina
Zakaj pa svojemu G ne zatežiš. Če si imela eno slabo izkušnjo te mora nujno vzeti na UZ. Zakaj bi plačevala, kar ti pripada?

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   samoplačniški uz
4.1.2005 16:38:15   
Teya
jah, ona pravi, da se tko ne bo nič zanesljivega vedelo pred 9 tednom....ma men bi blo dost, da me vsaj mal pomiri, al pa do konca pobije moje upanje....samo to tavanje v temi je :hudicek: težko!!!
še vedno pripravljena plačat.....

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   samoplačniški uz
4.1.2005 17:54:40   
lelaval

V času nosečnosti ti pripadata dva ultrazvoka (po potrebi pa tudi več). - To tvoji gin. tudi omeni.
Jaz sem plačala za merjenje nuhalne svetline (kar pa je itak ultrazvok) 9.600,00 SIT - v MB. Prideš pa takoj na vrsto.

Srečno nosečnost in čim manj težav in skrbi.:love:

LP:rozica:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   samoplačniški uz
4.1.2005 18:53:32   
Gina
Na RR punce velikokrat pišejo o tem, da naj se ne bi pred ne vem koliko tedni nič videlo, ali bolj slabo. Jaz sem bila kar naprej na UZ, ker sem imela rizične nos., vedno prvič že pri 6.tednih, oz. še malo prej, pa potem pri 7., včasih pri 8. tednih, pa se je vedno dobro videlo in tudi vse so mi pokazali in razložili. Gledali so me različni G, ker sem hodila tudi po urgenci, poleg tega sem pri 1. nos. imela drugo G, kot pri drugi in tretji nos. (da ni bilo treba vsega plačevat). Jaz menim, da če G ne vidi dobro, da ne zna dobro uporabljat UZ, oz. da ni dovolj poučen, strokoven, ali enostavno nima dovolj prakse.
Koliko UZ ti pripada ne vem, vem pa, da če si imela en nesrečen slučaj, bi te morala vzeti naprej, ne pa te pustiti kar tako. Kaj pa če je bilo kaj narobe s tvojimi hormoni? Kaj pa če je kaj takega, kar se da pomagat, ampak bi te morala videti prej? Mene so tudi vsakič naročili šele - meni se je zdelo čez grozno veliko časa. Pa sem povedala za rizično prvo nosečnost in potem se nobeden več ni upal hecat z mano - saj v bistvu so oni krivi, če gre kaj narobe, pa bi s pregledom lahko to preprečili, a ne? Kaj jih pa potem stane tisto sondo zraven pristavit. A misliš da G pišejo vse UZ, ki ti jih naredijo? Jaz že nisem imela vseh vpisanih v materinski. Če je mojo G skrbelo, me je pogledala in zelo sem vesela da je tako lepo skrbela zame. In mislim, da bi zzzs že moral plačati UZ pri rizičnih nosečnostih tako ali tako, zakaj ga pa že toliko let plačujem.
Res ti želim, da bi prišla čim hitreje na vrsto in da bi videla svojega fižolčka na UZ in da te čim prej pomiri, da je vse ok. LP

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   samoplačniški uz
4.1.2005 20:40:04   
Pia73
Za sabo imam 2 s.s., po prvem s.s. sem bila prav tako panična, zatežila in si plačala G, kljub s.s.-ju pred parimi meseci,... Tudi drugič se ploda ni videlo je sledil s.s. z abrazijo pa sem UZ vseeno morala plačati, samo v skrbeh sem bila, da kaj če sem prehitevala,... Ko nama je sedaj spet uspelo, sem počakala na predviden datum pregleda,... Na srečo je zaenkrat vse O.K.

Tako sem storila jaz, tebi pa želim, da se odločiš tako kot bo najbolje zate,...

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   samoplačniški uz
5.1.2005 8:05:19   
barby*
Ojla Teya:zajcek:

Če sem prav razumela, bi rada šla na UZ še pred prvim pregledom:zmeden2: Odlična in še enkrat odlična je dr. Klara Mihelič v Črnučah, na vrsti si lahko še isti dan ko pokličeš ali dan, dva kasneje, pa še Uz ti posname na videokaseto (moraš jo prinesti!!!)
ful se potrudi in vse razloži (uz traja cca. 20 minut)
K njej se res splača iti:bravo::bravo::bravo:

Tel.: 01 561-33-50
Cena pa je 5.700 sit

pozdravček
barby:metulj:

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   samoplačniški uz
5.1.2005 11:03:16   
Teya
fuuuuuul hvala vsem, še posebej pa tebi barby, čeprav me je zdaj, ko imam vse informacije, pa še bolj strah to narest, kot pa čakat....:ups:
HVALA!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   samoplačniški uz
5.1.2005 11:27:57   
barby*
Teya srčno upam da se ti tokrat vse dobro izteče in da boš čez 9 mesecev( ups, malo prej ane ) držala v naročju svoj zakladek...:rozica::rozica::rozica:
Seveda nas obveščaj kako ti oz. vama gre, jaz držim pesti :duda: pa tudi ker me zraven veselo boksa...

Drži se in dobro opravi!!!!

(odgovor članu Teya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?