Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: romi barve ali kaj podobnega 10.12.2007 20:53:04
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem jih dobila leos poleti v dar..prov romi barvice. kje so jih pa nabavl pa ne vem..v glavnem obstajajo še!
|
|
|
|
RE: romi barve ali kaj podobnega 10.12.2007 20:54:07
|
|
|
|
citrončica
|
Jaz lani na Brniku v eni mali privat trgovinici prav Romi barvice, mimo sem šla in so mi v oči padle, ko sem darilno vrečko iskala po policah, mislim da je franšizna trgovina, tako da bogve od kje so jih dobili...?!?
|
|
|
|
RE: romi barve ali kaj podobnega 10.12.2007 21:01:28
|
|
|
|
Gordana-3
|
sem šla gledat še na druge forume, baje jih imajo v nekaterih mladinskih knjigah. grem jutri spet v akcijo!!!
|
|
|
|
RE: romi barve ali kaj podobnega 10.12.2007 23:08:04
|
|
|
|
ajna12
|
Hčerka jih je tudi dobila kakšno leto nazaj, pa žal škatler nimam več.
|
|
|
|
RE: romi barve ali kaj podobnega 11.12.2007 9:11:29
|
|
|
|
Gordana-3
|
v domžalah jih imajo v mladinski knjigi, sem malo prej klicala. grem zdaj fehtat še v mb, da jih naročijo
|
|
|
|
RE: romi barve ali kaj podobnega 11.12.2007 9:50:00
|
|
|
|
špelin@
|
Najbolje, da se obrneš direktno na proizvajalca - podjetje EDIGS PEGE iz Mengša.
|
|
|
|
RE: romi barve ali kaj podobnega 11.12.2007 10:13:41
|
|
|
|
Gordana-3
|
so ful togi v nekaterih papirnicah mladinske knjige. ne morejo naročit 3-4 škatle, naročili bi jih, če bi jih kupila najmanj 20 . ampak gospa v mladinski knjigi žalec pa je prava asica - naročila mi jih bo iz mladinske knjige domžale , me pokliče, ko jih dobijo .... takšni bi morali biti trgovci!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?