Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dr. Rojnik - Ljubljana Metelkova 4.1.2005 12:32:31
|
|
|
|
katarina2004
|
Ojla! Jaz sem jo zamenjala, ker imam zelo slabe izkušnje z njo. Ko sem zanosila sem bila zelo panična saj sem v začetku nosečnost prebolevala pljučnico in sem jo klicala s prošnjo, če me lahko čim prej naroči na pregled,ker me je tako zelo skrbelo in moram ti priznati, da me je njen neosebni hladni odnos tako zmotil, da sem jo zamenjala. Tako hladno mi je odgovorila naj počakam mesec in pol, da vidva, če bo prišlo do spontanega splava....mene je kar zmrazilo, ker je to moja prva nosečnost. Glede njene strokovnosti ti ne morem kaj dosti povedati njena pacientka sem bila kar nekaj let samo nisem imela kakšnih posebnih problemov ni pa se mi kaj dosti posvečala že pri osnovnih vprašanjih glede kontracepcije se mi je zdelo, da ji je vsako vprašanje odveč. No to je bila moja izkušnja, ne vem kakšne izkušnje imajo njene druge pacientke samo moje mnenje je, da se ti mora vsak ginekolog posvetiti. Želim ti čim lepšo nosečnost!! lp Katy
|
|
|
|
Dr. Rojnik - Ljubljana Metelkova 4.1.2005 13:24:14
|
|
|
|
Romcka
|
Hi Katy....hvala za tvoj odgovor...21.1. imam drugi pregled in bomo videli kako bo:) Pazi to..slisala sem, da ne mara ce si spodaj obrit in da se potem grdo obnasa:) pa clovk ne more verjet:miska: R
|
|
|
|
Dr. Rojnik - Ljubljana Metelkova 4.1.2005 14:57:01
|
|
|
|
katarina2004
|
Ni kaj :)!!! O joj tale je pa res huda. No sporoči mi kako bo šlo na pregledu, mogoče se ti bo pa kaj bolj posvetila. Pa glej, da se ne boš obrila :). Pozdravček Še eno vprašanjce: Koliko tednov pa si noseča?
|
|
|
|
Dr. Rojnik - Ljubljana Metelkova 4.1.2005 15:43:38
|
|
|
|
Romcka
|
hi you:)noseca sem tam ene 10T (nisem bla pridna in nisem lih tocno pisala kdaj je bila zadnja menstra:).. Ves, da sem si rekla, da bom probala in sla naslednic k njej z lepo dolgooooo frizuro (pa kake blescicke bom gor dala - sej ne:) Kok si pa ti noseca? Uzivaj R:metulj:
|
|
|
|
Dr. Rojnik - Ljubljana Metelkova 4.1.2005 15:50:41
|
|
|
|
Lu
|
Dr. Rojnik je tudi moja zdravnica. Včasih ima res malo čudne, ampaj je za zdržat. Se nimam kaj pritoževat. Sama sem v 34 tednu in mi je pred 14 dnevi tudi UZ nardila, pa je rekla, da mi ga ne bo več delala. Tako je pridobila en velik + pri meni. Je bilo na predzadnjem pregledu precej čudno vse skupaj. Ima pač tudi ona enkrat take dneve drugič spet boljše. Bo za potrpet. lp Lu
|
|
|
|
Dr. Rojnik - Ljubljana Metelkova 5.1.2005 10:14:00
|
|
|
|
Romcka
|
Hi Lu..hvala ti...torej ne bomo prevec obcutljivi in bomo potrpeli;) Ves sem prvic noseca in imam na trenutke filing, da bi se vsi morali samo okoli mene vrtet:)sej se bom poboljsala.. Uzivaj in zelim ti sinckat dan R
|
|
|
|
Dr. Rojnik - Ljubljana Metelkova 5.1.2005 13:38:23
|
|
|
|
Romcka
|
hi Katka...jaz imam naseldni pregled 21.1. in bom sla z lepo frizuro, pa ti povem kak bo:)hahaha..samo po moje mi bo grozno..ker sem pac navajena na skor balin:) Jaz imam v petek NS in bi tak rada stela prstke ..bravo zate:) NO tale nasa Barbi je torej zakon.... Jaz sem bila na UZ kake pol meseca nazaj..in ker je to prvi UZ v nosecnosti, je pac gledala not po meni ko nora...in seveda sem vsake malo trznila...in me je kr napiz.....kao kako bom pa rodila, ce me se to boli...ja in cela maternica pa jajcniki so mi se cez dan okoli skakali in BOLELLLLIIIIII.. No sicer, ce smo ze zaj navajene na tako mesarko, nam bo lazje pri porodu, ko bomo srecala nove mesarje:) Uzivaj in se tipkamo:) R
|
|
|
|
Dr. Rojnik - Ljubljana Metelkova 5.1.2005 14:19:48
|
|
|
|
katarina2004
|
Za "Romcka"! Jaz se prbijam skozi 14 teden in se veselo redim :). pa pa
|
|
|
|
Dr. Rojnik - Ljubljana Metelkova 5.1.2005 15:56:14
|
|
|
|
Romcka
|
ah ta nasa Barbi:) kdo bi jo razumel...se mi pa zdi hecno, da se kdo odloci za tak poklic pa celo za privat, pol pa se obnasa ko da smo ji vse odvec...hecno..sem pa tok srecna, da mi je prjatla povedala za ta forum..drgac bi sla cist zelena rodit...torej gremo veselo naprej in bomo vidli kak bo...malo mi je zoprno, da bi zaj menjala G...pa se vsec mi je ker je zenska...sem malo staromodna:)...uzivaj Katarina in ne se ji dat:) R
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?