|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDP za 14 dni kasnejši
10.12.2007 13:43:54   
Anonimen
Ojla

Je mogoče tukaj katera, ki bi ji na prvem pregledu ugotovili, da je plod za 14 dni manjši in ji potem premikali PDP?
Če je, bi prosila če bi mi lahko napisali kakšno velikost ploda ste imele in v katerem tednu in dnevu ste bile od ZM?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PDP za 14 dni kasnejši
10.12.2007 14:05:06   
glen
Jaz sem imela pdp prestavljen za skori 14 dni,samo je že 4 leta od tega, da se nespomnem kolko je bil velik plod, pa kdaj po zm sem bila.
Moj pdp po zm je bil 25.6,ampak mi je gin. nekje ko sem bila v 8-10 tednu(se nespomnem točno)prestavla pdp na 6.7,ker pa je moja pupa(takrat še pikica) hitro rastla mi je nekje v 7 mesecu rekla da bo veljal prvi rok(25.6),ampak rodila sem 5.7,se pravi je bil rok ki so mi ga na začetku določli bolj pravilen(čeprav premaknjen za 11 dni)(od roka po zm)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.12.2007 14:05:22   
benika
Ja, meni so v 1user posted image  PDP prestavili za 3 tedne, v 2user posted image  pa za 11 dni. Mer iz 1. UZ ti žal ne morem napisat, ker so napisane v zdravstvenem kartonu.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2007 14:52:22   
*mancaG*
meni je moja g rekla da je user posted image  ful velika, ampak pdp pa je rekla da mi ne bo prestavlala!pdp je določla po uz in se po mojih izračunih ne ujema pride 10 dni prej!
če je s tvojmu user posted image  vse ok pol mislim da je vsejem če ti je prestavla pdp?nevem pa ne to je moje mnenje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2007 15:20:52   
tikatoka
Meni so PDP podaljšali iz 7 na 18.2, no rodila sem vseeno 7.2 07. ampak ti na žalost ne morem povedati kakšne so bile mere ploda ker nimam nikjer napisano.

(odgovor članu *mancaG*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2007 15:31:10   
Naja30
Meni so pa po NS prestavili pdp nazaj in ti povem, da je to brez veze. Tamala se je vseeno rodila samo 1 dan pred prvotnim pdp-jem.

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2007 18:49:22   
Taula
Meni so ga prestavili za 11 dni. Pač kasneje je prišlo do oploditve.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.12.2007 8:49:04   
tasyo
Naš malček je tudi malo mlajši po UZ, pa to ne pomeni nič, le da je prišlo kasneje do oploditve. Zaenkrat se razvija pravilno in raste, tako da ni panike. Pa saj je vseeno, kdaj imaš rok, po moje je ta, določen po UZ verodostojnejši. Itak pa lahko na koncu še vedno prehiti ali pa zamuja...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?